Omkring 2.000 venneanmodninger er tikket ind på Karianne Wahlstrøms Facebookprofil, efter hun lagde et billede op, hvor hun efterlyste en mand, der kunne kysse hende ind i det nye år.

Ud over de potentielt mange nye venner har den 24-årige kvinde fra Oslo i Norge modtaget omkring 1.800 beskeder i sin indbakke fra mandlige bejlere, skriver TV2 Norge.

Det betyder, at single-kvinden kan gå på date med en ny mand hver dag i mere end fem år. Hvis der altså er tale om, at næsten alle 2.000 personer, der har sendt en venneanmodning, også har lagt en besked.

Er det derimod 3.800 personer, der enten har sendt en anmodning eller skrevet én besked til Karianne Wahlstrøm, kan hun date en mand om dagen i mere end 10 år.

Den enorme opmærksomhed kommer efter Karianne Wahlstrøm, der læser til lærer, lavede et opslag på Facebook 16. december.

Og opmærksomheden overrasker hovedpersonen, som ikke havde forventet, at det ville blive så vildt.

»Det har været et cirkus. Jeg er næsten helt udmattet. Der har været meget mere respons, end jeg havde forventet. Jeg tænkte, at opslaget ville blive delt et par gange, men pludselig var det overalt,« siger Karianne Wahlstrøm til TV2 Norge.

Indtil videre skal hun holde nytår med veninderne, der også er single. Men måske kan der nå at blive lavet om på de planer. Karianne Wahlstrøm spilder i hvert fald ikke tiden, nu hvor tilbuddene strømmer ind i indbakken.

»Jeg drak en kop kaffe med en fyr i går, jeg skal drikke en kop kaffe med en i dag og endda også en i morgen. Nogle synes, jeg er gal, men at drikke en kop kaffe er jo ganske uhøjtideligt,« siger Karianne Wahlstrøm til TV2 Norge.

Da hun lagde billedet, hvor hun holder et skilt, på sin Facebookprofil, var tanken, at hun blot skulle have et nytårskys. Men nu har hun fået mod på mere og kunne godt have lyst til at finde en kæreste, fortæller hun.

Den 24-årige nordmand fik over 100 venneanmodninger på under et døgn. Omkring fem døgn efter opslaget er tallet omkring 2.000.
Den 24-årige nordmand fik over 100 venneanmodninger på under et døgn. Omkring fem døgn efter opslaget er tallet omkring 2.000.
Vis mere