For Bo Nielsen fra Nørresundby har lastbilaktionen mandag fået en meget uheldig konsekvens.

Han skulle nemlig have været til en afgørende kikkertundersøgelse for lungekræft på Aalborg Sygehus Nord. Men han nåede ikke frem.

Demonstrerende vognmænd havde stoppet trafikken.

Bo Nielsen fortalte først sin historie til TV 2 Nord.

Til B.T. siger han:

»Ventetiden på den undersøgelse er dræbende. Jeg kan ikke koncentrere mig om noget som helst og er helt rastløs.«

Han var stået meget tidligt op mandag morgen for at tage bussen til sygehuset.

En scanning foretaget ugen før viste, at der kunne være tegn på kræft i lungerne. Og det skulle nu undersøges nærmere.

»Trafikken stod fuldstændig stille. Jeg ringede til sygehuset, der spurgte, om jeg ikke kunne tage en vogn. Men sådan en kunne jeg jo heller ikke få fat i,« fortæller Bo Nielsen, der først kunne få en ny tid på næste mandag.

»Det er kun mandag, de foretager denne slags undersøgelser med fuld narkose. Men det betyder så også, at en efterfølgende samtale, hvor jeg får endelig besked, bliver udskudt. Dermed får jeg først endelig svar 2. juni, og det er lang tid at vente.«

Da han stod der på gaden mandag og forgæves ventede på bussen, kunne man ikke have fortænkt ham i at bande lastbilchaufførerne langt væk. Men det gjorde han nu ikke.

»Jeg var selvfølgelig pisse træt af det hele, men jeg støtter sådan set lastbilchaufførerne i deres sag. Jeg er bare træt af, at jeg skal gå og vente på det endelige svar. Selvom jeg siger til mig selv, at jeg ikke skal gå og tænke på resultatet, kan jeg ikke lade være,« siger Bo Nielsen.

Han havde ikke mulighed for at nå frem til sygehuset på andre måder.

»Jeg har også nogle hjerteproblemer, så jeg kunne ikke lige tage cyklen. Jeg havde sat mig op til den biopsi, og så bliver det hele udsat og udsat. Det har jeg det ikke godt med rent psykisk,« siger han.

Tirsdag har Bo Nielsen en anden undersøgelse, der venter.

»Nu går jeg spændt og venter på, om der bliver blokade igen. Det håber jeg godt nok ikke,« siger han.