Jens Romundstad er verdensberømt i Danmark som Biker-Jens og tv-vært i bl.a. 'Fear Factor'. Nu er den tidligere realitystjerne røget helt til tops som HR-chef i dagligvarekæden Fakta med ansvar for 7.000 ansatte.

Jens Romundstad, 40 år,er verdensberømt i Danmark som Biker-Jens og tv-vært i bl.a. 'Fear Factor'. Nu er den tidligere realitystjerne røget helt til tops som HR-chef i dagligvarekæden Fakta med ansvar for 7.000 ansatte.

Han har sat sin Harley Davidson til salg og er i stedet i gang med at gøre lynkarriere i dansk dagligvarehandel.

Han er netop sat sig i chefstolen som HR-chef for 7.000 ansatte i Fakta.

-Ja, det er et skridt opad for mig at skulle sidde med ansvaret for så mange mennesker, siger Jens Romundstad, der kommer fra et job som HR-udviklingchef hos konkurrenten Dagrofa.

Han har netop været i praktik i en uge i Fakta Hyrdehøj i Roskilde.

- Det gav mig en masse. Det er vigtigt at komme ud og selv se, hvad der foregår. Som chef gør det dig mere troværdig,- siger Jens Romundstad, der gerne vil stikke hovedet ud til samtlige 400 butikker.

For ham har det både været en fordel og bagdel at være et kendt ansigt og været igennem ’mediemøllen’, som han udtrykker det.

- Men jeg er ikke blevet HR-chef, fordi jeg har været med i Robinson Ekspeditionen, eller fordi jeg er Danmarks flotteste. Jeg kan med stolthed sige, at jeg ikke er blevet nogle af delene p.g.a. mit udseende, siger Jens Romundstad, der er mest kendt som handelsskolelærer fra Ishøj

-Men jeg er uddannet civiløkonom med speciale i strategi og ledelse og HD i organisation og har en lang baggrund i forsvaret og i teambuilding.

Biker-Jens var en karikatur. Jeg er helt igennem en følsom fyr. Hvis Biker-Jens har stået for noget som brand, har det været omkring oplevelser, kommunikation og ærlighed, og det er værdier, jeg har taget med mig i mit arbejdsliv.

- Fakta er det sted, hvor der sker mest i øjeblikket og som har den største vækst. Og så er der en helt speciel struktur og særlig vilje til at arbejde sammen. Du kan blive til hvad som helst. Mange af direktørerne herude er startet som flaskedrenge. Og vi har butikschefer i starten af tyverne, der har ansvar for mange ansatte, så det kunne jeg ikke sige nej til. Så du kan rolig sige, at der er kommet andre varer på hylderne i mit liv, siger Jens Romundstad, der privat er gift og far til to piger på 6 år og 2 1/2 år.