FC Nordsjællands første mål skulle have været annulleret for offside, da holdet slog Hobro med 2-1.

Dommerne kom i fokus i Farum, da FC Nordsjælland lørdag vandt med 2-1 over Hobro i Superligaen.

FC Nordsjælland dominerede opgøret og havde de største chancer, men holdets første mål skulle ikke have været godkendt, da en FCN-spiller stod i ffsideposition.

Nederlaget var Hobros sjette i træk på udebane i denne superligasæson, hvor holdet slet ikke har formået at vinde på fremmed græs.

Med sejren hopper FCN op på en foreløbig syvendeplads efter 22 spillerunder, mens Hobro ligger sidst.

Fra første halvlegs start var det tydeligt, hvordan kampen ville udspille sig.

FCN havde bolden langt størstedel af tiden, mens det kompakte Hobro-hold lurede på hurtige kontrastød.

Udeholdet lykkedes i et par situationer med at blive farligt, men det var FCN, der fik de største tilbud ved blandt andre Andreas Skov Olsen og Mikkel Damsgaard.

Tre minutter før pausen fik FCN udbytte af det tunge pres, da midtbanespilleren Nicklas Strunck prikkede bolden i mål efter klumpspil i Hobro-feltet.

Efterfølgende viste tv-billederne dog, at Strunck havde modtaget bolden fra Godsway Donyoh, som var i offsideposition.

Også efter pausen sværmede hjemmeholdet om Hobros målfelt, og Andreas Skov Olsen burde have fordoblet føringen efter 56 minutter, da han misbrugte to store muligheder med kort tids mellemrum.

Syv minutter før tid tog han dog revanche, da han fra en spids vinkel lagde bolden ind over Jesper Rask i Hobro-målet og afgjorde kampen.

I kampens overtid fik Hobros Nicholas Gotfredsen reduceret på et hovedstød, men gæsterne kom ikke nærmere point.

FCN spillede sig dermed nærmere den vigtige top-6 i Superligaen, mens Hobro fortsat er bundprop.