Kasper Schmeichel fra førerholdet Leiceter har fundet vej til årets mest formstærke hold i Premier League.
Kasper Schmeichel fra førerholdet Leiceter har fundet vej til årets mest formstærke hold i Premier League. Foto: Eddie Keogh

Årets mest formstærke hold i Premier League indeholder to succesrige danskere, der begge har fundet vejen til fansenes hjerter i en sæson, hvor der stadig resterer syv kampe.

Sæsonens 11 bedste spillere i Premier League er fundet på baggrund af EA Sports ’Player Performance Index’ (PPI), hvor hver enkelt spiller bliver tildelt en bestemt værdi.

Christian Eriksen i Tottenham og Kasper Schmeichel i Leicester har begge gjort sig fortjent til en plads på holdet, der fuldstændig glimrer ved fraværet af spillere fra storklubberne Manchester United, Chelsea og Manchester City. Og alle de tre nævnte klubber risikerer da også at misse chancen for Champions League i næste sæson.

Danskerklubberne Leicester og Tottenham, der indtager toppladserne i Premier League, sidder solidt på pladserne på årets hold med henholdsvis fire og tre spillere. Helt i top på PPI-indekset finder man Leicesters Jamie Vardy (792) og Tottenhams Harry Kane (892 point).

Sportsmail knytter en kommentar til samtlige 11 spillere på årets hold, og om målmand Kasper Schmeichel (388 point) lyder ordene blandt andet:

»Det har været en fantastisk sæson for Leicester, og deres målmand har været en stor grund til det.«

SOCCER-ENGLANDx-MCI-LEI/

Kasper Schmeichel kan indtil nu i sæsonen skrive 12 ’clean sheets’ på cv’et, og otte af dem er kommet i 2016. Spørgsmålet er, om den 29-årige danske målmand kan gøre far Peters kunststykke efter og vinde en mesterskabstitel med en engelsk klub. Kasper Schmeichel blev i øvrigt tidligere på ugen kåret som årets danske spiller.

Og det gjorde han lige for næsen af midtbanespilleren Christian Eriksen (631 point), der får følgende ord med fra Sportsmail.

»Eriksen har været den kreative kraft på den centrale del af Tottenhams midtbane, hvor han har bidraget med seks mål og otte assister til deres titel-kamp. Den 24-årige spiller har også vist sig at være en af de bedste frisparksskytter i ligaen.«

Det fulde Premier League-hold ser ud som følger med PPI-scoren i parentes:

Kasper Schmeichel, Leiceter (388) – Hector Bellerin, Arsenal (411), Toby Alderweireld, Tottenham (501), Wes Morgan, Leicester (426), Charlie Daniels, Bournemouth (430) – Riyad Mahrez, Leicester (838), Ross Barkley (573), Christian Eriksen,Tottenham (631), Mesut Özil, Arsenal (625) – Harry Kane, Tottenham (892), Jamie Vardy, Leicester (792)

Kunne du lide denne artikel, så skulle du tage at blive venner med os på Facebook. Der er meget mere af det gode at hente fra BT Sporten. Bliv ven med os her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.