Det kan ikke være gået manges næser forbi, at tv-serien 'Klovn' vender tilbage med en ny sæson til sommer.

Slet ikke, efter at serien i sidste uge delte et ganske spektakulært billede.

Et billede, som kombinerer Frank Hvam og Søren Brostrøm i en og samme person – til stor fornøjelse for mange.

»Vi lavede en kreativ kampagneudvikling, og billedet er så udsprunget af det kreative arbejde derfra,« fortæller kommunikations- og marketingdirektør for TV 2 Jacob Weinreich til B.T.

Frank Hvam og Søren Brostrøm i en forening, som reklame for den nye sæson af 'Klovn'.
Frank Hvam og Søren Brostrøm i en forening, som reklame for den nye sæson af 'Klovn'. Foto: TV2
Vis mere

»Normalt, når vi laver sådan et stykke arbejde, pitcher vi den til forfatterne, som så skal godkende den, og i dette tilfælde er det jo Casper og Frank. Og de synes, at det var den bedste idé, vi kunne lave, og tegneren her sad lige i skabet.«

'Lige i skabet' er måske ligefrem en underdrivelse. For billedet har fået enorm eksponering på de sociale medier.

Med tusindvis af delinger og omkring 80.000 likes på Facebook, LinkedIn og andre sociale medier har folk taget godt imod billedet, mener Jacob Weinreich, som ikke har set noget, der har taget så meget fart på et professionelt businessnetværk som dette billede.

Heldigvis for TV 2 var Søren Brostrøm mere end klar på at være med på legen, fortæller Jacob Weinreich

»Selvom Frank og Casper elskede ideen, så skal vi stadig have godkendelse fra Søren Brostrøm selv. Vi hørte derfor Brostrøm ad, om han ville være med på ideen.«

»Han synes heldigvis, at det var en vanvittig sjov teaser. Brostrøm sagde også, at jeg skulle hilse Frank og sige, han så godt ud i jakkesæt og slips, og at Frank godt måtte godt låne det røde corona-slips, hvis det var.«

Ritzau-interview med Casper Christensen og Frank Hvam, onsdag 8. januar 2020. De er aktuelle med filmen 'Klovn the Final', som har gallapremiere 29. januar 2020. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)
Ritzau-interview med Casper Christensen og Frank Hvam, onsdag 8. januar 2020. De er aktuelle med filmen 'Klovn the Final', som har gallapremiere 29. januar 2020. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix) Foto: Niels Christian Vilmann
Vis mere

»Selvom det er ham, vi lytter til, når der er noget, som er hamrende alvorligt, så er han ikke bleg for at sige og gøre noget, der kan få vores bekymrede skuldre ned igen. Han er med til at give et smil på læberne i en tid, hvor der ikke er meget at smile ad,« siger Jacob Weinreich, der understreger, at billedet ikke har et gran af fingerpeg mod politik eller covid-19-restriktionerne, men bare er for sjov.

Der var nok ikke mange 'Klovn'-fans, som havde regnet med at se en sammensmeltning af Søren Brostrøm og Frank Hvam eller for den sags skyld, at en ny sæson af 'Klovn' ville finde sted.

I 2018 vendte makkerparret tilbage på tv-fladen med sæson syv, hvor der var gået hverdag i den for Frank Hvam og Casper Christensen,  og senest har de lavet filmen 'Klovn the Final' fra 2020, som var tænkt som et afsluttende punktum i 'Klovn'-sagaen.

Men det blev vendt på hovedet, da TV 2 i januar afslørede, at en ny sæson af den populære serie er sat til at få premiere 6. juni 2021.

»Vi forventer altid meget af 'Klovn', og derfor har vi altid store forventninger til det. Sidste sæson var den mest streamede serie det år,« fortæller Jacob Weinreich.

Og så kommer spørgsmålet, om direktøren for Sundhedsstyrelsen skal være en del af den kommende sæson af 'Klovn'.

Men det er desværre ikke blevet til en rolle til Søren Brostrøm, bekræfter Jacob Weinreich over for B.T.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Søren Brostrøm, men han har ikke svaret på B.T.s henvendelser.