Det succesfulde tidligere makkerpar Anders Lund Madsen og Anders Breinholt er offentliggjort som værter for Danish Music Awards 2011.

Hvis du kunne lide 'De sorte Spejdere', bedre kendt som Anders Lund Madsen og Anders Breinholt, så får du muligheden for at se dem sammen for en enkelt aften - når Danish Music Awards (DMA) løber af stablen lørdag 5. november i Forum, København.

LÆS OGSÅ:

Siden 'De sorte Spejdere' er de to Anders'er gået hver til sit, Anders Lund Madsen som talkshowvært på DR og Anders Breinholt som vært på 'Natholdet' på TV2. 

Flere gange har Anders og Anders optrådt sammen, bl.a. som værter ved TV Prisen, hvor der, tilbage i august i år, blev uddelt priser til det bedste inden for dansk tv.

Musikkens tur


Nu er det så musikbranchens tur, og igen vil makkerparret være med til at skabe rammerne, når TV2 blænder op for DMA direkte fra Forum 5. november.

- Med Anders og Anders i spidsen for DMA kan det kun blive en fest - både for dem, der vælger at være en del af festen i Forum, og for dem, der vælger at følge med foran skærmen, lyder det fra TV 2s programchef, Keld Reinicke, i en pressemeddelelse.

DMA er et samarbejde mellem TV2, musikselskabernes brancheorganisation IFPI og KODA.

Hvis du er interesseret i at følge DMA live fra Forum, så er det muligt at købe billetter på billetnet.dk

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Andre læser også