____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Politiet var ude efter en dusør fra Se og Hør, da det sidste sommer kropsvisiterede sangeren Rasmus Nøhr ved Christiania i København og konfiskerede den joint, han havde på sig.Det er sangeren selv i hvert fald selv helt overbevist om, fremgår det af hans profil på facebookside, hvor han i et langt indlæg beskylder betjentene for at arbejde sammen med Se og Hør.

Indlægget er skrevet som en reaktion på BT's afsløringer af, hvordan Se og Hør brugte en tys-tys-kilde, der på ulovlig vis udleverede kreditkortoplysninger om kendte og kongelige.

For tre dage senere blev han ringet op af en journalist fra Se og Hør, som 'ville høre om den "narkosag" jeg var involveret i,' beretter Rasmus Nøhr og indikerer dermed, at politiet har været i kontakt med ugebladet kort efter episoden ved Christiania og fortalt om den kendte sangers konfiskerede joint.

- Nu, i lyset af korruptionen og bestikkelsen af nets medarbejdere, giver det fuldkommen mening, hvad politiet var ude på ... de havde hele tiden været ude efter en dusør hos se og hør .... Politiet tabte i øvrigt sagen , fordi de havde røget jointen inden vi kom i retten ....men havde tjent nogle dejlige sorte stikkerpenge alligevel, fortsætter han.
 

 
Politiet: Ærgerlig historie

Politiforbundets formand Claus Oxfeldt erkender overfor tv2.dk, at der kan forekomme enkelte lækager fra politiet. Men det er ikke nogen tendens, understreger han.

- Det er selvfølgelig en rigtig ærgerlig historie og en uheldig sag for ham. Men oplysningerne kan jo i princippet komme alle mulige steder fra. Det kan være, at nogen har spottet ham derude og derefter været i kontakt med Se og Hør, siger han til tv2.dk.