Daniil Medvedev var intet mindre end rasende sidst i opgøret mod Karen Khachanov.

»Open your eyes. Open your freaking eyes,« lød det brutalt fra verdens nummer fire, da partiet var afsluttet.

Medvedev var fuldstændig målløs over en – ifølge ham – håbløs dommerkendelse, hvor en bold, der var ude, blev dømt inde. Og så gik han fuldstændig amok, faktisk for anden dag i træk.

»Hvem tager ansvaret?!« lød det også fra den russiske stjerne, der endte med at tabe 6-3, 7-5. Medvedev kylede også sin ketsjer afsted under det voldsomme udbrud. Du kan se et billede i bunden af artiklen.

Daniil Medvedev har næppe haft fede oplevelser ved årets turnering i Monte Carlo.
Daniil Medvedev har næppe haft fede oplevelser ved årets turnering i Monte Carlo. Foto: Denis Balibouse/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Det skete på et nøgletidspunkt i andet sæt, og det sendte Medvedev ud af turneringen i Monte Carlo, selvom han egentlig servede for at vinde sættet kort forinden.

Raseriudbruddet ved stillingen 6-5 til Khachanov kostede ham endda et point, så han startede kampens sidste parti bagud 0-15. Det endte han altså med at tabe.

Onsdag blev den 28-årige Medvedev også rødglødende af raseri i opgøret mod franske Gaël Monfils, som han til gengæld endte med at vinde.

En række fejlkendelser gik imod Medvedev, der blandt andet rasede efter dommer Mohamed Lahyani ved at råbe, »I er latterlige, og I burde gøre det her bedre. I er blinde. Det er en joke, det her. Den er ude for fanden.«

Det var Carlos Bernardes, der dømte Medvedevs torsdagskamp mod Khachanov, men det var en af de øvrige dommere, der var genstand for russerens voldsomme raseri.