Dagsbrun-direktør Gunnar Smari Egilsson bliver chef for den nye investeringsfond Dagsbrun Mediafund, der skal stå for Nyhedsavisen.

Gunnar Smari Egilsson fratræder som administrerende direktør for Dagsbrun. Han bliver i stedet chef for den nye investeringsfond Dagsbrun Mediafund, der blandt andet skal stå for Nyhedsavisen.

- Meget tyder på, at Nyhedsavisen vil få lige så stor indflydelse på det danske mediemarked, som Frettabladid har haft på det islandske marked. Det er derfor en spændende mulighed for mig at kunne fokusere på yderligere udbygning af aktiviteter i Danmark og arbejde videre på at forberede etablering af tilsvarende medieaktiviteter baseret på samme tankegang på andre markeder, siger Gunnar Smari Egilsson.

Han understreger, at der fortsat vil være fuld økonomisk opbakning fra både Dagsbrun og dets ledende aktionærer, og Svenn Dam, direktør for 365 Media Scandinavia, som udgiver Nyhedsavisen, understreger, at planerne for avisen fortsætter.

- Etableringen af Dagsbrun Mediafund viser klart, at opbakningen til aktiviteterne i Danmark er stærkere end nogensinde, og at planerne for ekspansion fortsætter, siger han.