Læbestift, golfbolde, nummerplader og selvlysende køleskabsmagneter, er blandt det merchandise, der i dag fås med Obamas.

T-shirts, badges, armbåndure, kaffekrus, goldbolde, øreringe, læbestifter, vin, raflebægre, magneter, knive, guitarer, nummerplader.

Hvis det findes, findes det med et billede af USA's nyvalgte præsident Barack Obama eller med et af hans berømte valgslogans som ’Change’, ’Hope’ og ’yes we can’.

SE BILLEDERNE: Obama smøger ærmerne op

SE BILLEDERNE: 22 ting du IKKe vidste om Obama


USA er ramt af galloperende Obama-feber, og i landet, der er alle tossede dimsers hjemland, er merchandize med den 44nde præsident blevet en megasellert.

LÆS VIDERE NEDENFOR

Internetbutikker som Cafepress.com flyder over med obama-stuff. Det vurderes, at der findes 95.600 obama-relaterede designs og mere end 2.9 millioner forskellige Obama-relaterede produkter til salg.

Herhjemme er Obama så populær, at designeren Mads Nørgaard har fundet det nødvendigt at lancere en T-shirt med teksten ’Obama is the new black’.

Obama-manien er på sit højeste i disse dage, hvor præsidenten tiltræder. Om Obama fortsat vil være en mega-sellert om nogle år - når det er blevet hver dag igen, og der stadig er krig, stadig er økonomisk nedtur og klimakatastrofer stadig rykker nærmere - det vil vise sig.

LÆS OGSÅ

FIRE TIMER TIL INDSÆTTELSEN: Obamas første 24 timer som præsident

FEM TIMER TIL INDSÆTTELSEN: Obama får mørke rande under øjnene

SEKS TIMER TIL INDSÆTTELSEN: Her er Obamas udfordringer

SYV TIMER TIL INDSÆTTELSEN: Obama - en god gerning om dagen

OTTE TIMER TIL INDSÆTTELSEN: Obama - ven eller fjende?