En beboer slog ved 13-tiden mandag alarm, da han fandt to lig i et sommerhus på Larsensvej i Lumsås i Nykøbing Sjælland. Der er tale om liget af en ung kvinde og af en ung mand.

Politiets efterforskere er af den umiddelbare opfattelse, at der er tale om et ulykkestilfælde, da man i sommerhuset fandt en Webergrill, der tilsyneladende var trukket ind fra den udendørs terasse.

Politiet antager, at parret har anvendt grillen som opvarmning og dermed er døde af kulilteforgiftning.

Der er tale om en 27-årig mand fra Lyngby og en 28-årig kvinde fra Rødovre, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Det har dog endnu ikke været muligt at foretage endelig identifikation af de afdøde.

Det unge par ankom til sommerhuset onsdag den 25. juni og blev mandag kort efter kl. 13 fundet af en bekendt, der igennem et vindue så parret ligge livløse indenfor på gulvet.

Der vil blive afholdt retslægeligt ligsyn og i forbindelse med dette, vil det blive afgjort, om der skal ske obduktion i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi advarer stærkt imod, at man anvender grill indendørs, da dette - som denne ulykkelige sag tydeligt illustrerer - kan få fatale følger.