Alexandra, Martin og prinserne Nikolai og Felix besøgte mandag eftermiddag Frederik og Mary på Riget.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Prins Nikolai og prins Felix mødte i dag for første gang de nyeste medlemmer af kongefamilien.

Sammen med deres mor Alexandra og papfar Martin besøgte de Mary og Frederik på Rigshospitalet.

SE ALLE BILLEDERNE: Alex, Martin og prinserne på besøg hos Mary

Og det var et par forventningsfulde prinser, der mødte pressen inden mødet:

- Vi har glædet os, sagde prins Nikolai spændt til bt.dk inden familien tog elevatoren op kronprinsparret.

Og efter mødet var det en begejstret Alexandra, der mødte pressen:- Det har været et rigtigt dejligt besøg. Det er nogle rigtig søde og meget små babyer, siger Alexandra til bt.dk og fortsætter:

- Kronprinssen ser sund, rask og rigtig glad ud og hun er meget frisk også. Kronprinsen er faktisk mere træt end kronprinsessen.

- De glæder sig til at komme hjem og få startet en normal hverdag op. Det er selvfølgelig en håndfuld for dem, men jeg er sikker på, at de vil klare det godt, siger Alexandra.Også prinserne syntes godt om de nye små:

- De er rigtigt søde og små. Og de ligner hinanden rigtigt meget, siger prinserne Nikolai og Felix.

Hvor søde tvillingerne end er, får det dog ikke Alexandra til at overveje selv at få flere børn:- Det er en dejlig alder de har, de to (om Felix og Nikolai red.), det er ret meget arbejde at have små. Vi er rigtigt glade for vores to, siger grevinde Alexandra.

SE OGSÅ BILLEDERNE

* Tvillingerne rydder forsider over hele verden
* Her skal tvillingerne vokse op
* Marys graviditet: Fra lille bule til stor mave
* Babylykke i de europæiske kongehuse

Prins Joachim og prinsesse Marie har endnu ikke besøgt Mary, Frederik og tvillingerne på Rigshospitalet, da de er på ferie et ukendt sted i verden.