Så er grillsæsonen i fuld gang – men hvilke pølser skal du vælge, når kullene gløder, og maverne rumler?

Der er masser af pølser at vælge mellem lige fra tynd til tyk, fra ost til chili og fra blød til sprød.

B.T.’s fødevareekspert Michael René, lektor på Professionshøjskolen Metropol har smagstestet i alt 11 grillpølser:

Gøl Frankfurter, Carl Vollstedts Eftf. Mexico Grillpølser, Langelænder Kæmpegriller, Coop Cheese Grill, Steff Houlberg Frankfurter m. paprika og chili, Coop Big Grill grillmedister, Langelænder Grillpølse, Gøl Grilliakis, Irmas hverdag grillpølser, Pølsemesteren Frankfurter, Gøl Chili Griller.

Med Plus får du:

- Test af 11 grillpølser. Hvordan er smagen, konsistensen og duften?

- Guide: Hvilket tilbehør passer de forskellige pølser


Et standardprodukt

- Når man skærer den igennem, er den meget blød. Det er meget forskelligt, hvad forbrugerne kan lide – nogle kan lide en blød pølse, mens andre foretrækker, at den er lidt hårdere.

Den smager svagt røget, lidt saltet og lidt af smagsforstærker, men varedeklarationen viser, at der er brugt natriumnitrit i stedet for smagsforstærker. Smagen er egentlig meget mild.

Hvis man skal have den traditionelle, danske medister – så skal man vælge denne her. Det er et standardprodukt.

Tilbehør

Denne pølse skal krydres med en god tomatketchup – vælg den, du bedst kan lide – og så en god sennep.