Foto: Michael Nordborg / alarm112danmark.dk

En ung mand er død, efter han tirsdag morgen af endnu ukendte årsager påkørte et vejtræ på Roskildevej.

Den 20-årige mand blev fastklemt i bilen efter ulykken, og umiddelbart efter forlød det fra Midt- og Vestsjællands Politi, at det ikke så godt ud.

»Det så - for at sige det lige ud - alvorligt ud. Vi ved ikke, hvilken vej det vil tippe til på nuværende tidspunkt. Vi har endnu ikke modtaget en erklæring fra hospitalet om, hvilken tilstand personen blev indlagt i,« sagde pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, tidligere tirsdag til bt.dk.

Nu forlyder det, at den 20-årige mand er afgået ved døden på hospitalet i Køge.

»Vi vidste godt, at han var ilde tilredt, men vi kunne håbe på, at lægerne kunne udrette et mirakel. Men det var desværre ikke tilfældet her,« siger Martin Bjerregaard.

Kørte uden sikkerhedssele

Den unge mand kom kørende ad Roskildevej i sydlig retning, da han af endnu ukendte årsager påkørte et vejtræ i den højre side af vejen.

Han havde ifølge politiet ikke sikkerhedssele på, da ulykken skete.

»Det blev jo så hans død, gætter jeg på. Man kan stadig få lettere kvæstelser, når man påkører et vejtræ med sikkerhedssele, men uden sådan en, så er det kun bilen og kroppen, der kan tage fra,« siger Martin Bjerregaard.

En bilinspektør er på grund af ulykkens alvor kaldt til stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder.

»Det er en tragisk sag. Det er alt for tidligt at sige farvel i den alder,« siger Martin Bjerregaard.

Den 20-årige mands pårørende er underrettet.

Hele Roskildevej blev efter ulykken spærret i området ved den sydlige del af rute 6. Vejen er nu åbent igen i begge retninger.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken klokken 8.32.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.