Politiet er ikke sikre på, at manden bag sexkrænkelserne på Fyn er lokal. Derfor leder de i hele landet.
Politiet er ikke sikre på, at manden bag sexkrænkelserne på Fyn er lokal. Derfor leder de i hele landet. Foto: Martin Sylvest Andersen
En person er blevet dræbt og to såret efter en biljagt på Sydsjælland.

Politiet eftersatte mandag en bil, som var blevet observeret ved et indbrud på Falster. Bilen skred ud, da den drejede fra i høj fart ved afkørslen ved Rønnede og en af personerne i bilen blev dræbt. To andre såret.

Det var udelukkende personer, som opholdt sig i flugtbilen, som blev dræbt.

- Ulykken er sket her cirka 14:45. De tager afkørslen for at undslippe, og her mister de herredømmet over bilen i en meget stærkt højresvingende kurve, siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Efterforskningen er nu overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. Den nye retsplejelov fra januar i år, kræver at politiklagemyndigheden efterforsker forhold, hvor personer er kommet til skade eller døde efter politiets indgriben.

Det betyder ikke nødvendigvis, at politiet har gjort noget forkert.

- Jeg kan bekræfte, at en person er dræbt. Politiet sætter efter en bil, som er efterlyst i forbindelse med indbrud. De kører nordpå og bilen forulykker. En bliver dræbt, en kommer til skade og en blev anholdt umiddelbart efter, siger Niels Raasted, efterforskningschef ved Politiklagemyndigheden.

Han oplyser desuden, at de tre personer er udenlandske statsborgere. BT erfarer, at der er tale om østeuropæere.

Den tilskadekomnes tilstand er endnu ukendt.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.