'So no one told you life was gonna be this waaaaaay' efterfulgt af fire korte klap, som ingen rigtig formår at ramme med præcision. Sådan indledes den kendte temasang til TV-serien 'Venner' - og den har en helt særlig plads i hjertet hos mange fans.

Kan du heller ikke høre The Rembrandts med 'I'll Be There For You' uden at tænke på TV-serien 'Venner'? Så er du nok ikke den eneste.

I 10 år rullede 'Venner' over skærmen.

Som altid bød temasangen de mange seere velkommen til universet, hvor Rachel og Ross var hinandens udkårne og Joey altid var sulten efter et stykke lasagne.

Introsangen, hvor de seks venner danser rundt i et springvand midt i New York, vækker derfor glæde og glade minder hos mange fans. Men lige præcis introen har været et ømt punkt for skuespillerne i serien.

I talkshowet 'The One Show', som blev sendt mandag, afslørede skuespilleren Jennifer Aniston, også kendt som Rachel i 'Friends', at ingen på holdet sådan rigtig holdt af den introsang.

Det var især dansescenen i springvandet, som fik Aniston til at miste gejsten for sangen.

»Ingen brød sig rigtig om temasangen. Vi synes, at det hele var lidt underligt, at man skulle danse rundt i springvandet, men vi gjorde det alligevel,« forklarede hun i programmet.

Men den udmelding faldt ikke i god jord hos de mange fans. En bruger skrev eksempelvis sådan:

'Jennifer Aniston har lige sagt, at ingen fra castet bag Friends kunne lide temasangen eller dansen i springvandet og nu er mit liv ødelagt,' skrev brugeren @_erinz_ på det sociale medie Twitter.

Du kan se videoen med temasangen herunder.