Der var spænding til det sidste, da Kolding IF og Århus GF i dag tørnede sammen i et vaskeægte topopgør i mændenes håndboldliga.

1145 tilskuere i Koldinghallen var vidner til en fremragende kamp, som sluttede 31-31. Kampens helt store spiller var målmand Lars Juul, som sidste sæson var med til at sikre Kolding det danske mesterskab. I år spiller han i Århus, og med et væld af redninger var han i høj grad med til at få det ene point med hjem. Hos Kolding var anfører Claus Flensborg tilbage efter en lang skadespause, og det var populært blandt publikum, som jublede højlydt, da han blev sendt på banen - og ikke mindst, da han sikrede det ene point, da han et halvt minut før tid udlignede til 31-31.

I Helsinge vandt hjemmeholdet 34-28 over rækkens absolutte bundhold fra Viborg, og med Team Helsinges sejr rykkede sjællænderne op på en delt førsteplads i ligaen med Kolding og Århus GF, mens Viborg fortsat er bundhold uden point. I mændenes pokalturnering vandt Skjern kvartfinalen mod Bjerringbro 24-21.

/ritzau/