Royale

Royal designer afslører: Derfor skjuler Kate bagdelen i løst tøj

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Ifølge en af Kates foretrukne designere går hertuginden bevidst efter tøj der ikke sidder for stramt bagtil. Man skulle jo nødig blive kendt på samme måde som Pippa. Foto: DYLAN MARTINEZ
Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridges - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup (arkivfoto). Foto: Chris Jackson
Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridges - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup (arkivfoto). Foto: Chris Jackson
Kate Middleton ses her med sin far ved ankomsten til kirken på sin bryllupsdag, mens lillesøster Pippa Middleton med kjolen i hænderne - næsten - stjæler al opmærksomhed ved storesøsterens bryllup. Foto: TOBY MELVILLE
Pippa Middleton ved sin storesøsters bryllup 29. april 2011 (arkivfoto). Foto: TOBY MELVILLE

Kate Middleton - der i dag er Hertuginde af Cambridge - gør sit for ikke at få den opmærksomhed, som Pippa fik ved storesøsterens bryllup.

En elegant og nydeligt velsiddende kjole gjorde fredag 29. april 2011 Pippa Middleton mere kendt end nogensinde.

Her var hendes tætsiddende kjole lige ved at stjæle al opmærksomheden fra to milliarder tv-seere ved hendes storesøster Kate Middletons bryllup med den engelske prins William.

Læs også: Her stjæler hun - næsten - billedet fra Kate
Læs også: Se det frække bryllups-billede af Kate, der gik verden rundt

Men den situation har 30-årig Kate Middleton - som i dag formelt kendes som Hertuginde af Cambridges - gerne ville undgå, fortæller en af hendes favoritdesignere, Roland Mouret, til engelske Telegraph.

- Hun vil undgå en numse-situation, som den Pippa havde, udtaler Roland Mouret om hertuginden som fylder 31 i dag, onsdag, 9. januar.

Læs også: Kates vanvittige år: Kritiseret, topløs og gravid
Læs også: Wauw! Kate i 14 forskellige outfits på ni dage

Derfor blev flere af hertugindens kjoler syet løsere bagpå, så de ikke var så tætsiddende, som oprindeligt, fortæller Roland Mouret.

- Hun (hertuginden, red.) er meget bevidst om, hvilke detaljer som giver reaktioner i medierne. Hun vil ikke ikke have mediepostyr. Hun virker ikke som en, der har behov for at klæde sig sexet for omverdenen. Hun klæder sig for William og for sig selv, siger den kendte designer.

Læs også: Prinsesse-klonerne: Så ens er Mary og Kate

Relaterede

Det læser andre