Efter indsættelsen tog Barack og Michelle deres første svingom som præsidentpar ved The Neighborhoood Ball.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>USA’s nye præsidentpar dansede sig i nat dansk tid ind i historien, da de tog deres første svingom efter en vellykket indsættelse i Det Hvide Hus.

SE BILLEDERNE
  • PRÆSIDENT OBAMAS FØRSTE FEST
  • PRÆSIDENT OBAMAS FØRSTE FEST II DEL


  • Hollywoodstjernen Denzel Washington introducerede Barack og Michelle Obama til The Neighborhood Ball, det første af ti baller som i løbet af aftenen bliver afholdt til ære for det nye præsidentpar.

    Barack Obama havde en sort smoking på, mens Michelle havde skiftet til en smuk hvid gulvlang drøm af en kjole, som fik hendes mand til at udbryde: - Hvor godt ser min kone ud? til de jublende tilskuere.

    Derefter tog Barack Obama Michelle i sine arme, og parret dansede stille og hviskende til Etta James klassiker ”At Last”, som i dagens anledning blev sunget af Beyoncé.

    LÆS OGSÅ
    • OBAMA I SIN KARRIERES HIDTIL STØRSTE RISIKO
  • HER ER USAS NYE PRÆSIDENTFAMILIE
  • DANSKE KENDTE: OBAMA HOLDT EN FANTASTISK TALE
  • SE DE HISTORISKE BILLEDER: MILLIONER HYLDEDE OBAMA


  • - Jeg er en nabolagets mand, sagde præsident Obama, da han talte til gæsterne.

    - Dette er ballet, der står mit hjerte nærmest. Nabolagsarbejde var det, der drev valgkampen. Da jeg lagde ud med græsrodsarbejde, var det i mit eget nabolag, sagde Obama til de gallaklædte gæster.

    Ude i Washingtons gamle bydel var gaderne fyldt med mænd i smokings og kvinder i selskabskjoler, der hastede af sted for at nå til de mange officielle og endnu talrigere uofficielle indsættelsesballer.

    Omkring to millioner mennesker bevidnede i går Barack Obama blive taget i ed som USA's 44. præsident foran Kongresbygningen i Washington, og mens hundredtusinder derefter overværede den traditionelle parade i forbundshovedstadens gader, var det de særligt udvalgte forundt at deltage i de mange baller i anledning af indsættelsen.