Selv om der er over tre måneder til Cirkusrevyen har premiere, arbejdes der allerede nu på højtryk. Revyholdet blev valgt allerede sidste sommer, og i år 2001 er det: Ulf Pilgaard, Claus Ryskjær, Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder og ny er Tammy Øst.

Henrik Lykkegaard, der både spiller med og er ny i instruktørjobbet, som han har overtaget efter Niels Olsen, sidder allerede nu begravet i alskens tekstforslag, som dagligt tikker ind på faxen.

Og danserne er på plads.

"Jeg har allerede kapret otte gode dansere. Et par af dem er gengangere, men der meldte sig også omkring 60 til audition.

Så allerede nu kan koreografen, Hanne Jacobsen gå i gang med dansene, lige som vi kan begynde med noget musik, som Jens Krøyer står for. Når først vi får det stativ op at stå, så kommer næste step, som nok er det sværeste - nemlig teksterne og den dertil hørende musik," fortæller Henrik Lykkegaard.

Vi holder forfattermøde i slutningen af denne måned, og vi har både inviteret garvede tekstforfattere som et par helt nye hoveder, og derefter kan vi forhåbentlig begynde at finde en rød tråd.

Scenografien arbejder Pia Maansson allerede nu med på højtryk og Jens er gået i gang med at lave forslag til åbnings- og finalemusik.

De allersidste brikker plejer alligevel først at falde på plads umiddelbart før premieren, så jeg ser ganske fortrøstningsfuldt frem til "Det glade vanvid," som vi har døbet årets Cirkusrevy," siger Henrik Lykkegaard, der tager det hele med ophøjet ro.