En 49-årig mor og hendes 40-årige mand er tiltalt i en skræmmende sag, hvor kvindens egen datter skulle være blevet voldtaget flere gange.

Pigen var ifølge sagens anklageskrift blot tre år, da hun blev udsat for de første seksuelle overgreb. Det skriver Ekstra Bladet.

De seksuelle overgreb og voldtægterne stod angiveligt på i seks år fra 2008 til 2014 på familiens to adresser i Næstved, og pigens stedfar er tiltalt for flere gange om ugen at have haft samleje med hende, hvilket ifølge anklageskriftet skete i forening og efter fælles forståelse med pigens mor.

Moderen er også tiltalt for at have begået seksuelle overgreb mod sin datter - blandt andet med en dildo.

Parret er derfor ifølge Ekstra Bladet tiltalt for voldtægt og andet seksuelt forhold med et barn under 12 år og for blufærdighedskrænkelse, mens moderen også er tiltalt for incest. Derudover er hun tiltalt for at have blufærdighedskrænket sin i dag syvårige søn, idet hun flere gange skal have onaneret, mens han overværede det. Det kan give op til 12 års fængsel.

Anklagemyndigheden går blandt andet efter at få parret idømt et 'boligforbud', så børn under 18 år ikke må opholde sig hos dem.

Moderen og hendes mand nægter sig begge skyldige.

Retssagen mod dem begynder mandag ved Retten i Næstved.