Lyt til artiklen

Den gør ondt for de danske mestre.

Publikum i Parken frygtede det værste, da anfører Carlos Zeca faldt til jorden i tillægstiden mod AGF, og nu er frygten så blevet til virkelighed.

'En scanning har desværre vist, at Carlos Zeca har pådraget sig en alvorlig knæskade, der holder ham ude af kamp resten af sæsonen,' lyder det via Twitter.

'Alle i FC København sender deres tanker og støtte til vores uheldige anfører og ønsker ham god bedring.'

På klubbens hjemmeside fremgår det, at Zeca har været meget uheldig.

»Vi kan desværre konstatere, at han har beskadiget to ledbånd i knæet, hvor det ene desværre er det korsbånd, der blev revet over og opereret for et år siden,« siger cheflæge Morten Boesen.

»Det er naturligvis utrolig uheldigt for Zeca, der har kæmpet sig gennem en lang og hård genoptræning på forbilledlig vis. Selvom man har gjort alt rigtigt, bestået alle test og krav for at blive clearet til at spille, så vil der altid være en risiko for en re-skade.«

FCK-kaptajnen var netop kommet tilbage fra en skade, der holdt ham ude i foråret, og grækeren med de portugisiske rødder havde virkelig set frem til at måle sig i Champions League.

Her står københavnerne næste gang over for skræmmende Manchester City, der hamrede seks mål ind på rivalerne fra Manchester United.

»Jeg har arbejdet hårdt for at komme tilbage, så det er et hårdt slag at starte forfra. Jeg kan ikke ændre det, og nu må jeg fokusere på at lægge skuffelsen bag mig og så tage et skridt ad gangen,« lyder det fra Zeca.