Rejsende over Storebæltsbroen har i den sidste tid undrer sig over hvad der skete lige nord for Sprogø. Nu kan man begynde at se resultatet af aktiviteten. De første 2 ud af 7 havvindmøller er på plads. Projektet koster omkring de 400 mio. kroner.
Rejsende over Storebæltsbroen har i den sidste tid undrer sig over hvad der skete lige nord for Sprogø. Nu kan man begynde at se resultatet af aktiviteten. De første 2 ud af 7 havvindmøller er på plads. Projektet koster omkring de 400 mio. kroner. Foto: Claus Fisker

En betjent måtte affyre sit tjenestevåben, da Tommy blev anholdt under en dramatisk narko-aktion ved Storebæltsbroen.

En betjent måtte affyre sit tjenestevåben, da Tommy blev anholdt under en dramatisk narko-aktion ved Storebæltsbroen.

Politiet var med i det skjulte, da 34-årige Tommy og en jævnaldrende kammerat modtog en leverance fra en lastbil ved Slagelse 20 november 2010. Efter overdragelsen fulgte efterforskerne efter hans Renault, og ved Storebæltsbroens betalingsanlæg besluttede politiet sig for at slå til.

Betjent kom i klemme og blev slæbt med

En uniformeret betjent sprang frem og fortalte, at Tommy og kammeraten var anholdt, men i stedet for at stige ud af bilen, bragede Tommy i første gear direkte gennem bommen.

På vejen kom betjenten i klemme, så han blev slæbt et lille stykke med, og det fik ham til at trække sin pistol og affyre varselsskud.

Samtidig kørte en anden betjent en politibil på tværs for at stoppe flugtbilen, men Renaulten kørte den af vejen og stoppede først, da endnu en politibil vædrede Renaulten fra siden, så bilens airbag blev udløst.

Efter ransagning af bilen kunne politiet beslaglægge 11 kilo kokain, og Tommy blev idømt 10 års fængsel for blandt andet narkosmugleri. Han har anket dommen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.