KØB PLUS!

Thygesen: Aftalen styrker os

Brøndbys Mikkel Thygesen mener, at aftalen med spillerne ender med at styrke klubben.

Brøndbys spillere låner klubben 75 procent af januar-lønnen, som de så får tilbage en gang til foråret, når klubben har fået nye penge takket være en aktie-emission.

Det er aftalen mellem spillerne og klubben efter en kaotisk start på året 2013, som i værste fald kunne have taget livet af den tidobbelte mesterklub. Og den aftale er spillerne alt i alt godt tilfredse med.

- Det har været en hård opstart på året. Jeg er nu alligevel sikker på, at vi kommer styrket ud af det her, siger midtbanespilleren Mikkel Thygesen til TV2/Sporten.

- Alle er rykket tættere sammen, og man har set et stort sammenhold blandt spillere og det administrative personale, tilføjer Mikkel Thygesen.

Også holdkammeraten Jan Kristiansen ser lys i mørket.

- Problemstillingen har ikke været positiv for klubben, men jeg synes, at vi er kommet styrket ud af det. Vi står virkelig sammen, og nu skal vi fokusere på at redde os i Superligaen, siger Jan Kristiansen til Ritzaus Bureau. Det skriver flere medier.

Brøndby overvintrer som nummer sjok i Superligaen. Der er i skrivende stund to point - og lidt dårligere måltal - op til redning. 

Læs også: