Viborgs anfører Jacob Glerup erkender, at holdet også har et ansvar for de svigtende resultater og føler derfor med sin fyrede træner, Anders Linderoth.

Viborg FF's beslutning om at skille sig af med træner Anders Linderoth kom ikke helt bag på anfører Jacob Glerup, da han blev konfronteret med den fredag aften.

- Jeg vidste det faktisk ikke, før jeg læste det på tekst-tv. Jeg vidste godt nok, at der var indkaldt til et møde her til aften, og vi har tabt mange kampe i efteråret, så det kommer ikke som den helt store overraskelse, for det har været oppe at vende flere gange, siger 32-årige Glerup, der har medlidenhed med sin nu forhenværende træner, fordi Linderoth ikke er alene om skylden for de manglende sejre.

- Jeg har da ondt af Anders og af, at han er kommet i den her situation, for selvfølgelig har trænere altid et ansvar, men det er os spillere, der skal præstere inde på banen, og det har vi ikke gjort, siger anføreren, der ikke helt kan finde ud af om timingen af fyringen - tre døgn før den vigtige bundkamp mod AGF på mandag - er god eller dårlig.

/ritzau/