Nyhedsavisens sidste investor Morten Lund slipper ikke for retssag mod tidligere direktør og formand. Det selvom, han erkender, at han har været "et pikhoved".

Efterdønningerne efter Nyhedsavisens kæntring har endnu ikke lagt sig. Avisen sidste investor, den opsigtvækkende Morten Lund, slipper således ikke for en retssag, hvis det er det, der skal til, for at avisens tidligere bestyrelsesformand, Svenn Dam, og direktør Morten Nissen Nielsen, kan få de penge, de mener at have til gode hos Morten Lund.

Det på trods af, at Morten Lund ellers nu offentligt undskylder over for de to andre og forsøger at undslippe den retssag, der er berammet i Sø- og Handelsretten på tirsdag. Her har de stævnet ham for 10 millioner kroner.

- Jeg har været et pikhoved over for dem, og det skal være slut nu, siger Morten Lund nu til Epn.dk, inden han tilføjer, at han er indstillet på at finde en ordning på udeståendet.

- Jeg har aldrig haft en retssag, og jeg skal ikke have nogen nu, lyder det videre fra Morten Lund, der tilføjer, at han ikke har nogen penge nu.

Men Morten Lund må ryste op med pengene, ellers kører retssagen som planlagt, fastslår Morten Nissen Nielsen over for Ritzau:

- Der er jo en grund til, at vi har anlagt en retssag, så jo, selvfølgelig gør den det.

/ritzau/