Norsk internetfirma sælger billetter til Rolling Stones i Horsens for 2900 kroner. Danske arrangører og Billetlugen kalder det ulovlig sortbørshandel.

Med knap tre måneder til den for længst udsolgte koncert med Rolling Stones i Horsens begynder sortbørshajerne for alvor at røre på sig, og både arrangører og billetudbydere advarer mod falske billetter.

De 85.000 billetter til koncerten blev udsolgt på seks timer gennem Horsens Ny Teater og Billetlugen til priser på 595-695 kroner, men nu tilbyder det norsk baserede eventbureau Euroteam billetter til 2900 kroner plus et gebyr på 200 kroner. Billetterne bliver ifølge Euroteam fremsendt mellem 15. maj og 1. juni, og selskabet formidler også billetter til Robbie Williams i Parken og Santana i Horsens til priser, der ligger fire-fem gange højere end udsalgsprisen.

Både direktør Jeppe Michael Jensen i Billetlugen og direktør Frank Panduro fra Horsens Ny Teater betegner konceptet som i strid med dansk lovgivning, og de afviser blankt ethvert kendskab til eller samarbejde med Euroteam.

/ritzau/