Ove Pedersen vil have en ny kamp mod FC Nordsjælland efter et fejlagtigt rødt kort til AGF i lørdags.

Ove Pedersen håber, at dommer Jesper Bæk Overgaard vil indrømme, at han begik en fejl, da han udviste AGFs Jeremiah White i kampen mod FC Nordsjælland i lørdags. Gør han det håber Ove Pedersen på en omkamp. Det siger han til Århus Stiftstidende.

- Det kan der da ikke være nogen tvivl om. Det er logisk, at vi bør få en ny kamp. For ved at vise White ud, frarøves vi reelt muligheden for at nå uafgjort. Nu kommer vi til at spille 20 minutter med en mand i undertal på et forkert grundlag. Det bør give en ny kamp. Men dommeren vil tilsyneladende ikke indrømme sin fejl, siger Ove Pedersen, der mener, at dommeren ville få respekt, hvis han ville indrømme sin fejl.

- Hvis ikke dommeren vil indrømme sådan en fejl, så er vi godt nok langt ude. Der vil altid forekomme dommerfejl, og det er en del af charmen ved spillet. Men hvis det skal fungere, skal dommerne indrømme, hvis de har fejlet. Ellers mister dommerne troværdigheden, og det er sørgeligt, siger Ove Pedersen.

Hvis Jesper Bæk Overgaard ikke indrømmer sin fejl står karantænen til Jeremiah White ved magt og Ove Pedersen kan glemme alt om en omkamp.