Den tredje dommer i X Factor-panelet, Lina Rafn, var fanget midt i skænderierne fra sine to meddommere. 

Mens de to alfa-hanner, Blachman og Remee, skændtes både ved og udenfor dommerbordet, sad den sidste X Factor-dommer, Lina Rafn, midt i stormen og følte sig godt og grundigt vindblæst.

»Jeg syntes, det var en utrolig ubehagelig atmosfære at være i, for man kunne mærke, at der gik en kamphane rundt i hver sin ende af DR byen, og der stod bare røg ud af ørene på dem. Det var bare anspændt ’as hell’,« fortæller hun i X Factor-optakten i morgen aften på DR1.

Her beskylder Remee sin meddommer Blachman for i sæson 2 at forherlige Lina Rafns finalist, Linda, fordi Remee var en torn i øjet på ham  - og det samme var hans Alien Beat Club-gruppe.

Det kan Lina Rafn godt nikke genkendende til.

»Min sidste deltager, Linda, blev brugt som kastebold. Hun blev offer for deres mission hver især,« lyder det fra Lina Rafn, der også stoppede som dommer efter sæson 2 og holdt fem års pause fra X Factor, før hun vendte tilbage.

Også i DR kunne man ikke undgå at bemærke, hvordan forholdet i dommerpanelet blev mere og mere anspændt.

»Når de er uvenner, er de rigtigt uvenner, altså ikke bare på tv. Og der har da været nogle gange, hvor de er gået hjem fredag aften, hvor jeg seriøst har været bekymret for, om der sidder tre dommere næste fredag igen,« siger DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.