På valentinsdag havde en amerikansk mand en noget anderledes overraskelse til sin kæreste. Hun troede, at de skulle have en romantisk aften - men han vidste, hun havde været utro.

Hun får bind for øjnene, inden hun får lov at træde ind i sin kærestes hus. Hun bliver ført op ad trapperne til stuen, hvor der er rosenblade spredt ud over gulvet. Det er valentinsdag, og hun er spændt på, hvad hendes kæreste har arrangeret.

Sådan begynder videoen, som kvindens kæreste har optaget og lagt på Youtube. Men det ender noget mindre romantisk. Kæresten har nemlig kun et formål, og det er angiveligt at afsløre hendes utroskab på kamera.

Level

Først får hun lov at tage bindet væk fra øjnene og ser roserne og en tøj-elefant, der holder et hjerte, hvor der står ’Valentinsdag stinker’.

Det ser ikke ud til, at den lyshårede kvinde tænker videre over de knap så romantiske ord. Kæresten siger, at der ikke er noget han hellere vil, end at tilbringe dagen med hende og giver hende besked på at tage bindet for øjnene igen, for han har endnu en overraskelse.

Han giver hende et kort i hånden, og da kvinden igen får lov til at se, går det op for hende, at hun sidder med udskrifter, der angiveligt skulle stamme fra samtaler fra en datingside, der beviser, at hun har arrangeret dates med en anden mand.

man cheating on her girlfriend at the park-front

»Det der er dig, der er mig utro. Skrid ud af mit hus lige nu,« råber ham, der nu er hendes ekskæreste.

Kvinden smiler og siger, at hun er ligeglad. Hun rejser sig op, og bliver fulgt til døren af alverdens grimme tilråb fra både ekskæresten og hans bror, som også filmer seancen.

Ifølge det engelske nyhedssite Mirror var det faktisk hendes egen kæreste, som hun havde skrevet med på datingsiden uden at vide det.

Manden havde længe haft en mistanke om, at hans kæreste var ham utro, derfor oprettede han en falsk datingprofil i et andet navn, så han kunne finde ud af, om kæresten havde en profil, skriver Mirror.

portrait of one sad woman

Da han fandt hende på siden, skrev han til hende, og hun var hurtig til at fortælle, at hun var single.

Siden videoen blev lagt på Youtube, har den fået masser af kommentarer, nogen hylder fyrens hævngerning:

’Han er en legende, respekt’ og ’Hun fik, hvad hun havde fortjent’.

Mens andre har en lidt anden holdning til ham:

’Ikke overraskende, at hun var ham utro, han er den mest irriterende person nogensinde’ og ’Han lyder som en taber. Godt for hende’.

SMS

Hitter på Facebook