To modige kvinder advarede bilisterne om ulykken på broen i Sverige tirsdag. 
To modige kvinder advarede bilisterne om ulykken på broen i Sverige tirsdag.  Foto: 9204 BJORN LINDGREN BLIPIX
To kvinder advarede om det store sammenstød på Tranarpsbron og fik dem til at sætte farten ned

Den 50-årige svenske Kristina Carlbaum kørte i sin bil til arbejde over Tranarpsbron i Sverige, lige da det forfærdelige sammenstød skete. Mere end 100 biler var involveret i det store harmonikasammenstød og indtil videre er tre meldt dræbt, mens flere er mere eller mindre alvorligt såret. 

- Der var meget dårlig sigtbarhed, tågen kom og gik hele tiden. Jeg havde nok en hastighed på 70-80 km i timen. Først da jeg så to kvinder stå i vejkanten og vifte med en klud, opfattede jeg omfanget af ulykken, siger Kristina Carlbaum til svenske expressen.se. 

De to kvinder advarede modkørende bilister, der som Kristina Carlbaum ikke kunne orientere sig i den ringe sigtbarhed, og fik dem til at sætte farten ned. ifølge Kristina Carlbaum skylder mange formentlig de to kvinder en stor tak.

-  Hvis det ikke havde været for de to kvinder og deres 'viften' ville jeg sandsynligvis ikke have set, hvad der var sket, før det var for sent. En stor hyldest til dem. Takket være deres advarsel tror jeg, at mange liv er blevet reddet, og mange biler har undgået skade, siger Kristina Carlbaum til expressen.se.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.