Her får du gode råd til, hvordan du som kæreste undgår helt basale faldgruber. Hvad skal du være opmærksom på?

Den lyserøde sky og den boblende fornemmelse i maven glider langsomt i baggrunden. Han spørger aldrig ind til, hvad du har lavet i løbet af dagen. Hun tager aldrig initiativet i det mørke soveværelse bag nedrullede gardiner. 

Du føler, du mangler noget i jeres forhold. Noget, din partner skylder dig. Men der bliver ikke gjort noget ved det. Din partner er en dårlig kæreste. Sådan er det.

- Vi kan ikke være gode kærester hele tiden, for vi er alle fyldt med fejl, siger parterapeut Martin Østergaard.

Med denne guide, kan du gå fejlene i møde. Du får 10 helt konkrete tegn på, at du er en dårlig partner. Og så får du gode råd til, hvordan du afhjælper de dårlige vaner i parforholdet.

Guiden er lavet i samarbejde med parforholdscoach Mette Haulund fra parforholdsraad.dk - Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til dit parforhold.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS herDen lyserøde sky og den boblende fornemmelse i maven glider langsomt i baggrunden. Han spørger aldrig ind til, hvad du har lavet i løbet af dagen. Hun tager aldrig initiativet i det mørke soveværelse bag nedrullede gardiner. Du føler, du mangler noget i jeres forhold. Noget, din partner skylder dig. Men der bliver ikke gjort noget ved det. Din partner er en dårlig kæreste. Sådan er det.

- Vi kan ikke være gode kærester hele tiden, for vi er alle fyldt med fejl, siger parterapeut Martin Østergaard.

Med guiden herunder, kan du gå fejlene i møde. Du får 10 helt konkrete tegn på, at du er en dårlig partner. Og så får du gode råd til, hvordan du afhjælper de dårlige vaner i parforholdet.Guiden er lavet i samarbejde med parforholdscoach Mette Haulund fra parforholdsraad.dk - Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til dit parforhold.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her