Christina Rohrberg fra TV2-programmet Årgang 0 er plaget af dårlig samvittighed, efter hun gav sine piger fra sig.

Det kønne mor fra Årgang 0 traf sidste år en svær beslutning, da hun valgte, at hendes to piger, Stephanie og Isabella, ikke længere skulle bo hos hende.

Men Slagelse-moderen magtede ikke både en hverdag med fire børn og at begynde på en krævende uddannelse som sygeplejerske.- Det, der giver mig dårlig samvittighed over for Stephanie, er, at jeg ikke er der til hverdag. Jeg ville ønske, jeg kunne give dem hver dag, men det jeg bare ikke, siger Christina Rohrberg i aftenens udgave af Årgang 0.

I dag bor 10-årige Stephanie og lillesøsteren Isabella hos deres far, Christian van der Watt, der er bosat i Slagelse. Christina har siden fundet sammen med politibetjenten Jeppe, som hun nu bor sammen med i Korsør, 20 kilometers kørsel fra Slagelse.- Jeg tror ikke, at pigerne føler sig valgt fra. Jeg har snakket med dem om det, og de kan godt forstå, at hvis mor ikke fungerer, så fungerer det ikke, siger Christina.

Hveranden weekend er hun sammen med sine piger, der glæder sig over at være samlet med deres to yngre brødre, Romeo på 3 og William på 2, som Christina har fra forholdet til den voldsdømte Martin Pedersen.

- Vi snakker ikke sammen hver dag, men bare det at der er kontakt i løbet af de 14 dage, er min måde at være nærværende på, siger Christina.

Årgang 0 sendes i aften klokken 20.00 på TV2.