Der er kaos i den spanske landsholdslejr.

Her føler den nu forhenværende landstræner Roberto Moreno sig 'knust og forrådt'.

Sådan fortæller kilder tæt på manden selv til AS - og følelserne skulle være rettet mod Luis Enrique og Luis Rubiales, henholdsvis tidligere - og ny - spansk landstræner og præsident for det spanske fodboldforbund.

Tirsdag er alt nemlig vendt på hovedet.

»I dag kan vi bekræfte, at Luis Enrique vender tilbage som landstræner,« siger Luis Rubiales på et pressemøde, der begyndte kl. 12.30:

Historien eksploderede mandag, hvor Spanien spillede sin sidste EM-kvalifikationskamp (det blev 5-0 over Rumænien) efter forlængst at være blevet klar til slutrunden.

Op til kampen dukkede rygter om en forestående fyring af landstræner Roberto Moreno dog op.

Han tog tidligere i år over som spansk landstræner, først midlertidigt og siden som permanent afløser for Luis Enrique, hvis datter var syg af leukæmi.

Hun døde på tragisk vis i august, men nu skulle den tidligere spanske landstræner altså være klar til at tage over igen. Lød det.

Og det har det spanske fodboldforbund i skikkelse af Luis Rubiales altså sagt 'jatak' til.

»Det har hele tiden været klart, at i det øjeblik Luis Enrique følte sig stærk nok til at komme tilbage, ville døren altid være åben for ham. Det har jeg hele tiden sagt og været ærlig omkring. Ingen kan føle sig snydt,« siger Luis Rubiales på tirsdagens pressemøde.

Mandag blev det derfor en noget aparte afslutning på EM-kvalifikation for Roberto Moreno, der også havde hørt rygterne.

Ifølge Marca skulle landstræneren have informeret spillerne om sin afgang tidligere på dagen.

AS skriver videre, at 'han brød sammen i omklædningsrummet, da han gav spillerne, at hans tid var slut'.

Efter kampen valgte Roberto Moreno ikke at stille op til det obligatoriske pressemøde. AS skriver tirsdag, at han ikke skulle 'have følt sig i stand til det'.

Roberto Moreno meddelte ellers, da han tog over for Luis Enrique, at han ville være klar til at træde tilbage i forbindelse med et eventuelt comeback. Han skulle ifølge spanske medier have fået mere og mere sult til at fortsætte oven på de gode resultater.

Med det spanske landshold er hans facit blev til syv sejre og to uafgjorte med en målscore på 29-4.