Lyt til artiklen

Kasper Hjulmand har søndag aften udtaget de sidste fem spillere, der fuldender Danmarks 26-mands trup til VM-slutrunden i Qatar.

Frederik Rønnow, Alexander Bah, Christian Nørgaard, Robert Skov og Yussuf Poulsen tager de sidste pladser i den danske trup.

Det oplyser DBU på deres hjemmeside.

Mandag møder landsholdet ind på spillerhotellet i København, inden de tirsdag flyver til Qatar.

Yussuf Poulsen har taget en af de sidste fem pladser i Danmarks VM-trup.
Yussuf Poulsen har taget en af de sidste fem pladser i Danmarks VM-trup. Foto: Hannah Mckay
Vis mere

»I weekenden har jeg fået den afklaring, jeg manglede tidligere på ugen. Jeg er glad for, at VM-truppen nu er fuldendt. Når der er tilvalg, er der også fravalg, og det har været svært at skulle meddele andre spillere, at de ikke er med i VM-truppen. Nu glæder vi os til at samles og komme af sted til en uges træning før første VM-kamp,« siger Kasper Hjulmand.

Blandt de nyeste udvalgte er altså midtbanemanden Christian Nørgaard, der har spillet 17 landskampe og været en fast del af truppen i de senere år.

I slutningen af august fik han problemer med sin akillessene, som kostede mere end to måneders pause.

Tidligere på ugen gjorde Nørgaard comeback i en pokalkamp for Brentford, og lørdag fik han en halv time på banen i den overraskende sejr over Manchester City.

Også Yussuf Poulsen kommer til VM trods et lidt forsømt efterår. Angriberen med 68 landskampe på cv'et var muskelskadet ved sæsonstarten og kom aldrig ind i en rytme med kontinuerlig spilletid i Leipzig.

Han har været i aktion i 11 kampe, men kun én gang i 90 minutter. I Leipzigs tre seneste ligakampe måtte den 28-årige dansker hver gang nøjes med ganske få minutter på banen.

Man bemærker også, at Hjulmand har undladt at tage en ekstra midtstopper med til at supplere allerede udtagne Andreas Christensen, Simon Kjær, Joachim Andersen og Victor Nelsson.

Danmark åbner VM 22. november mod Tunesien. Herefter skal Danmark i aktion mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig 26. november og Australien 30. november.