Så er der godt nyt til de mange danskere, der går og venter på, at 'X Factor' vender tilbage.

TV 2 har med Sofie Linde i spidsen nemlig strikket en alternativ udgave af programmet sammen, så danskerne ikke får for mange abstinenser af savnet til det populære sangprogram.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse, hvori det desuden bliver afsløret, at programmet med navnet 'X Factor - sammen hver for sig - løber over skærmen torsdag den 9. april - altså Skærtorsdag.

Programmet bliver sendt klokken 20.00, og man kan glæde sig til at se og høre, hvad deltagerne, dommerne og værten får tiden til at gå med derhjemme, mens coronavirussen afholder programmet fra at fortsætte som sædvanligt.

Sidst, danskerne så Thomas Blachman, Ankerstjerne, Oh Land og deres respektive 'X Factor'-deltagere, var til et noget anderledes liveshow, hvor de optrådte i et tomt tv-studie, da man af frygt for coronavirus ikke ville invitere publikum indenfor.

Kort efter måtte 'X Factor' sættes på pause på ubestemt tid, da statsminister Mette Frederiksen 11. marts lukkede Danmark ned, og en række forbud forhindrede en så stor tv-produktion i at finde sted.

I særudgaven af sangprogrammet har Sofie Linde inviteret dommere og deltagere til 'digital gensynsfest' hjemme i sin egen stue, hvor hun møder dem alle via skærme.

'Glæden er stor, når hele holdet ’mødes’ hjemme hos Sofie, hvor de sammen hver for sig ser tilbage på nogle af sæsonens foreløbige højdepunkter. Og som altid har Sofie selvfølgelig et par overraskelser i ærmet,' skriver TV 2 i pressemeddelelsen.

De sædvanlige 'X Factor'-liveshows vil ifølge TV 2 vende tilbage så snart 'omstændighederne tillader det', er meldingen.