Boksestjernen Adonis Stevenson ligger stadig i koma, efter han brutalt blev knockoutet seneste lørdag i en VM-kamp.

Der er desværre ikke godt nyt fra det hospital i Quebec, hvor den 41-årige topbokser Adonis Stevenson er indlagt med alvorlige skader på hjernen.

Adonis Stevenson led lørdag aften et voldsomt nederlag og mistede sin VM-titel til ukraineren Oleksandr Gvozdyk på hjemmebanen i Quebec, hvor Adonis Stevenson gik i gulvet et at være blevet ramt hårdt gentagenden gange.

Tidligere har meldingen fra hospitalet været, at Adonis Stevensons tilstand var overgået fra kritisk til stabil.

Der er desværre ikke godt nyt om Adonis Stevensons tilstand. (Mathieu Belanger/Getty Images/AFP)
Der er desværre ikke godt nyt om Adonis Stevensons tilstand. (Mathieu Belanger/Getty Images/AFP) Foto: MATHIEU BELANGER
Vis mere

Men nu fortæller en overlæge fra hospitalet på vegne af Stevensons familie, hvor slemt det egentlig står til med boksestjernen.

I en pressemeddelelse skriver lægen følgende:

»Efter boksekampen lørdag aften blev Mr. Stevenson modtaget på Hôpital de l’Enfant-Jésus på grund af et ændret niveau af bevidsthed forårsaget af en traumtisk hjerneskade.«

»Mr. Stevenson gennemgik en operation natten fra lørdag til søndag. han har siden været indlagt på intensivafdelingen. Han lider af en alvorlig og traumatisk hjerneskade.«

Adonis Stevenson ligger lige nu i koma på et hospital i Canada. (Mathieu Belanger/Getty Images/AFP)
Adonis Stevenson ligger lige nu i koma på et hospital i Canada. (Mathieu Belanger/Getty Images/AFP) Foto: MATHIEU BELANGER
Vis mere

»Hans tilstand er fortsat stabil under omstændighederne, men kritisk,« skriver Dr. Alexis Turgeon, der er special-læge på intensivafdelingen og tilføjer:

»Hans tilstand kræver assistance fra en respirator og dyb sadation (kunstig, mendicinsk søvntilstand, red.) og specialiseret overvågning. Det er for tidligt at kommentere på Mr. Stevensons langsigtede prognose,« lyder vuderingen fra Alexis Turgeon.

Adonis Stevenson er et kæmpe navn i international boksning, hvor han har domineret letsværvægt og været verdensmester siden 2013 hos WBC.

Her har Adonis Stevenson imponerende 29 sejre med 24 knockout.

Adonis Stevenson har længe været en konge i letsværvægt. (Eric Bolte-USA TODAY Sports/File Photo)
Adonis Stevenson har længe været en konge i letsværvægt. (Eric Bolte-USA TODAY Sports/File Photo) Foto: USA Today Sports
Vis mere

Adonis Stevenson har været en frygtet modstander for mange boksere i letsværvægt på grund af hans enorme slagstyrke.

Den har blandt andre Mikkel Kessler kortvarrigt haft fornøjelsen af, da han tidligere i karrieren har sparret med den stærke canadier.