Koldings håndboldkvinder led et ærgerligt nederlag på 24-25 til Ikast hjemme i Koldinghallen onsdag aften. Kolding var således foran med to mål tre minutter før tid, men så tog Ikasts stjerner fat og nettede tre gange i træk. Dermed sikrede Ikast sig sæsonens anden sejr, mens Kolding har to nederlag i bagagen.

Kolding kom rigtig dårligt fra start i kampen og var bagud med 1-6 efter otte minutter og 4-10 efter et kvarter. Især var det på kontraløb, at Ikast kom hurtigt frem ad banen og fik scoret på Kolding-målvogteren Rikke Schmidt. Sidstnævnte kom dog bedre og bedre ind i kampen og var stærkt medvirkende til, at hjemmeholdet fik håbet tilbage. Ikast-føringen lød på blot et enkelt mål 12-11 ved pausen.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden med en storspillende Rikke Schmidt, som i Kolding-målet tog pusten fra Ikast-spillerne, som fik kamp til stregen. I de sidste minutter tog Tonje Kjærgaard, Kristine Andersen og Kjersti Grini dog fat og afgjorde kampen.