Håndboldherrerne fra Aalborg tabte et vigtigt skridt på vej til slutspillet, da holdet i dag tabte med 27-31 til Kolding IF i Koldinghallen. Gæsterne fik ellers en rigtig god start og var foran med 7-2 efter 12 minutter og 8-6 ti minutter før pausen. Men så tog hjemmeholdet fat og fik vendt kampen til en føring på 12-11 ved pausen.

Resultatet betyder, at Aalborg fortsat har tre point op til en slutspilsplads, her hvor der resterer to runder. I bunden af ligaen røg den sidste minimale chance for Ikast, der nu er sikre på at må en tur ned i 1. division efter et nederlag på 16-24 til Århus GF. Århusianerne har derimod en god mulighed for at slippe for at skulle ud i nedrykningsspillet.

I lørdagens tredje kamp vandt Ajax/Farum hjemme med 33-31 over Viborg. Viborg ligger lige nu på en af de to pladser, der giver plads i nedrykningsspillet dog med samme pointtal som Tvis Holstebro og FIF.