32 mennesker mistede livet som følge af selvmordsbombeangreb i Bruxelles lufthavn og metro i påsken. Hvert menneske havde sin særlige historie og årsag til at være netop der, hvor terroren ramte.

Vi har samlet historierne for nogle af dem, der på tragisk vis blev offer for terroren i den belgiske hovedstad. Vi opdaterer løbende denne artikel.


32 mennesker mistede livet som følge af selvmordsbombeangreb i Bruxelles lufthavn og metro i påsken. Hvert menneske havde sin særlige historie og årsag til at være netop der, hvor terroren ramte.

Vi har samlet historierne for nogle af dem, der på tragisk vis blev offer for terroren i den belgiske hovedstad. Vi opdaterer løbende denne artikel.

Aline Bastin
Aline Bastin
Vis mere

Aline Bastin, 29 år - Land: Belgien - Død: I metroen

29-årige Aline Bastin var på vej på arbejde, da hun omkom i terrorangrebet i hovedstadens metro. Hun var PR- og kommunikationschef for jernbaneorganisationen CER, der på deres hjemmeside efterfølgende skrev:

»Aline tog af sted på en lang en-vejs tur…CER-holdet er virkelig bedrøvede og vil gerne vise deres støtte til hendes familie.«

Leopold Hecht
Leopold Hecht
Vis mere

Leopold Hecht, 20 år - Land: Belgien - Død: I metroen

20-årige Leopold Hecht døde under angrebet på Maelbeek metrostationen. Han studerede jura på Saint-Louis Universitet i Bruxelles, og universitets rektor, Pierre Jadoul, skrev efterfølgende på universitetets Facebookside:

»Der er ingen ord, der kan beskrive vores forfærdelse over denne nyhed. Alle vores tanker går til hans familie og kære.«

Nic Coopmann
Nic Coopmann
Vis mere

Nic Coopmann, 49 år - Land: Ukendt - Død: I lufthavnen

Nic Coopmann døde under angrebene på lufthavnen i Bruxelles, hvor han ventede på et fly til schweiziske Zürich, hvor han arbejdede for det amerikanske firma Wenger Manufacturing. Firmaets vicepræsident Craig Thomas, forklarer, at Nic Coopmann havde arbejdet for firmaet i 15 år, og at han var gift.

Raghavendran Ganeshan
Raghavendran Ganeshan
Vis mere

Raghavendran Ganeshan, 30 år - Land: Indien - Død: I metroen

Det var meningen, at den 30-årige softwaredesigner Raghavendran Ganeshan skulle flytte tilbage til sin hustru og sin lille søn i Indien efter fire års arbejde i Bruxelles. Men på tragisk vis døde han under angrebet i metroen, hvor han ifølge den indiske udenrigsminister, Sushma Swaraj, sad i samme togsæt som selvmordsbomberen.

Melanie Defize
Melanie Defize
Vis mere

Melanie Defize, 29 år - Land: Ukendt - Død: I metroen

29-årige Melanie Defize døde under bombeangrebet i metroen. Hun var producer af klassisk musik ved selskabet Cypres Records og var selv barok-violinist. Derudover studerede hun musikvidenskab og musikterapi og skrev også en del publikationer om opera.

My Atlegrim
My Atlegrim
Vis mere

My Atlegrim, 30 år - Land: Sverige - Død: I metroen

30-årige svenske My Atlegrim havde boet mange år i Bruxelles, hvor hun studerede på Ecole Nationale Superieure des Arts Visuels de La Cambre og arbejdede som illustrator. Moderen Marika Atlegrim skrev søndag på Facebook, at hun havde fået at vide, at datteren var blevet identificeret på et militærsygehus i Bruxelles efter bombeangrebet i metroen.

Adelma Tapia Ruiz
Adelma Tapia Ruiz
Vis mere

Adelma Tapia Ruiz, 36 år - Land: Peru - Død: I lufthavnen

36-årige Adelma Tapia Ruiz døde under angrebet på lufthavnen, hvor hendes belgiske ægtefælle Christophe Delcambe kort forinden havde fulgt deres to 4-årige tvillingedøtre udenfor. Christope Delcambe blev såret, og den ene datter blev ramt af splinter fra eksplosionen, mens Adelma Tapia Ruiz som nævnt desværre mistede livet. Det skriver BBC.

 

Justin Shults, 30 år og Stephanie Shults, 29 år - Land: USA - Død: I lufthavnen

Det amerikanske ægtepar boede og arbejdede i den belgiske hovedstad. Parret var ifølge NBC News i Zevantem lufthavnen for at sende Stephanies moder Carolyn Moore med et fly, da angrebet skete. Moderen blev kastet omkuld af eksplosionen, men overlevede. Ægteparret døde under selvmordsangrebet.

Lauriane Visart
Lauriane Visart
Vis mere

Lauriane Visart, 27 år - Land: Belgien - Død: I metroen

27-årige Lauriane Visart arbejdede som advokat i Bruxelles. Efter bombeangrebene kunne hendes fader, Michel Visart, ikke få fat på hende trods sms’er og opkald, og hans reaktion på den tragiske nyhed om datterens død var en form for lettelse, fortalte han efterfølgende på belgisk tv RTBF.

Sabrina Fazal
Sabrina Fazal
Vis mere

Sabrina Fazal, 24 år - Land: Belgien - Død: I metroen

Sabrina Fazal døde under angrebet i metroen, da hun var på vej til skole, hvor hun læste til sygeplejerske ifølge NY Times. Den 24-årige kvinde med congolesiske rødder sagde farvel kort før angrebet til sin 25-årige kæreste Jonathan Selemani, som fortæller, at parret havde planer om at blive gift.

David Dixon
David Dixon
Vis mere

David Dixon, 53 år - Land: England - Død: I metroen

Den 50-årige computerprogrammør fra engelske Nottingham havde kort forinden sms’et sin tante for at melde sig uden for fare efter de to angreb i lufthavnen. Desværre døde han på tragisk vis kort efter under angrebet på metrostationen Maelbeek. Han efterlader sin kæreste Charlotte Sutcliffe og 6-årige søn.

Frank Deng
Frank Deng
Vis mere

Frank Deng, 24 år - Land: Kina - Død: I lufthavnen

Den 24-årige kinesiske entreprenør var i lufthavnen for at flyve til slovenske Ljublana, da selvmordsbomberne sprang og tog hans liv. Efter at have studeret international handel i Kina startede Frank Deng sit eget teknologifirma, og hans tidligere kolleger huskede ham som en glad og ressourcefuld ven, skriver NY Times.

Elita Weah
Elita Weah
Vis mere

Elita Weah, 41 år - Land: Holland - Død: I lufthavnen

Familien til 41-årige Elita Weah var allerede i sorg inden angrebene i Bruxelles. Hendes svigerfader var netop gået bort, og hun var i lufthavnen for at flyve til New York. Desværre endte hendes rejse brat, da to selvmordsbombere sprang sig selv i luften. Hollandske Elita Weah havde liberiansk baggrund.

Patricia Rizzo
Patricia Rizzo
Vis mere

Patricia Rizzo, 48 år - Land: Italien - Død: I metroen

48-årige Patricia Rizzo døde under angrebet på metroen. Hun havde arbejdet adskillige måneder for det europæiske forskningsråd ERCEA i Bruxelles. Hun var født i Belgien, men hendes familie kommer oprindelig fra italienske Sicilien. Hendes fætter Massimo Leone skrev efterfølgende på Facebook:

»Patricia, jeg savner dig, vi savner dig alle sammen.«

Olivier Delespresse
Olivier Delespresse
Vis mere

Olivier Delespresse, 45 år - Land: Belgien - Død: I metroen

45-årige Olivier Delespresse arbejdede for Federation Wallonia-Brussels, som er en organisation for fransktalende i Belgien. Han døde under angrebet på metrostationen Maelbeek, oplyser hans arbejdsgiver. Ifølge norske VG var Olivier Delespresse single og boede alene i Bruxelles.

Fabienne Vansteenkiste
Fabienne Vansteenkiste
Vis mere

Fabienne Vansteenkiste, 51 år - Land: Belgien - Død: I lufthavnen

51-årige Fabienne Vansteenkiste arbejdede i Zaventem lufthavnens bagageafdeling for Aviapartner. Hun havde netop overstået sin arbejdsdag, da hun blev offer for de to selvmordsbomber, der sprang i luften i lufthavnen. Ifølge flere medier var hun bedstemoder til to yngre børnebørn, skriver BBC.

Jennifer Scintu Waetzmann
Jennifer Scintu Waetzmann
Vis mere

Jennifer Scintu Waetzmann, 29 år - Land: Tyskland - Død: I lufthavnen

Jennifer Scintu Waetzmann var på vej på bryllupsrejse sammen med sin mand Lars Waetzmann og var netop ved at checke ind ved skranken, da drømmeturen endte tragisk. Parret blev offer for selvmordsbomberne i lufthavnen i Bruxelles. Lars Waetzmann blev såret og Jennifer Scintu Waetzmann mistede livet.

Sascha Pinczowski
Sascha Pinczowski
Vis mere
Alexander Pinczowski
Alexander Pinczowski
Vis mere

Alexander Pinczowski, 29 år og Sascha Pinczowski, 26 år - Land: Holland - Død: I lufthavnen

De to hollandske søskende Sascha og Alexander Pinczowski døde under angrebet på Zaventem lufthavnen kort efter deres ankomst. Begge havde base i New York, og det var også destinationen for deres planlagte rejse. De to søskende var midt i et telefonopkald med venner, da bomberne gik af og forbindelsen blev afbrudt, skriver The Telegraph.

Bart Migom
Bart Migom
Vis mere

Bart Migom, 21 år - Land: Belgien - Død: I lufthavnen

Den 21-årige Bart Migom skulle være fløjet til USA for at besøge sin kæreste – 21-årige Emily Eisenman – da selvmordsangrebet ramte i lufthavnen. Han var midt i at checke ind ved American Airlines, da bomberne sprang. Ifølge norske VG boede Bart Migom i Bruxelles med sin moder og tre søskende og studerede markedsføring.

Loubna Lafquiri
Loubna Lafquiri
Vis mere

Loubna Lafquiri, 34 år - Land: Belgien - Død: I metroen

Den 34-årige mor til tre små sønner var på vej på arbejde på den islamiske skole La Vertu, da Maelbeek metrostationen blev ramt af terrorangrebet, ifølge BBC. Loubna Lafquiris kolleger fortæller, at den belgisk-marokkanske kvinde var en energisk og populær lærer på skolen.