KØB PLUS!

Brøndby: Vi skal have Kasi-millioner

Det bliver med krav om at få hver en krone, når Kasi ApS og Brøndby IF's repræsentanter sætter sig til bords for at forhandle en aftale på plads, der skal gøre Kasi fri af den resterende sponsoraftale med vestegnsklubben.

Kasi ApS kan se frem til en række hårde forhandlinger i de kommende uger.

Selskabets repræsentanter skal nemlig sidde til bords med repræsentanter fra Brøndby IF, og de skal i fællesskab forsøge at komme frem til en aftale, der skal sikre Brøndby de 45 millioner kroner, som klubben i dag skriver i sit halvårsregnskab, at man fortsat har til gode hos Kasi, og samtidig få Kasi helt ud af den sponsoraftale med klubben, som oprindeligt løber til juli 2013.

Dialogen mellem Kasi og BIF er for alvor blevet aktuel, da Kasi i juni måned ikke betalte en rate på 3,3 millioner kroner.

- Først kan jeg sige, at den manglende betaling bliver betragtet som alle andre regninger, der ikke er betalt. Vi er i en god dialog med Kasi ApS om de penge, som der skyldes, og om de fremtidige forpligtelser der er, siger Brøndbys administrerende direktør Tommy Håkansson, før han fastslår, at man ikke umiddelbart har tænkt sig at gå på kompromis:

- Vi har en klar forventning om at få de penge, som vi har til gode. Det er det, som vi forhandler om, og det har vi en klar forventning om, at vi får. Det er i hvert fald vores forhandlingsudgangspunkt, og så må vi se, hvad der sker, siger Tommy Håkansson.

Er det ikke lidt naivt at regne med de penge, når det efterhånden er veldokumenteret, at Kasi har en del økonomiske problemer i forvejen?

- Der er jo ikke nogen, der kender Kasis økonomi. Vi kan ikke bruge avisartikler som udgangspunkt i vores forhandlinger. Vi er i gang med forhandlinger med Kasi ApS' advokater og repræsentanter, og det er de tal, som vi får fra dem, vi bruger i den forhandling, siger Tommy Håkansson.

Han fastslår, at man forventer en snarlig konklusion på dialogen.