Roger Federers kone, Mirka, er kommet i fokus for at pifte.
Roger Federers kone, Mirka, er kommet i fokus for at pifte. Foto: AL BELLO

Nick Kyrgios er en af de tennisspillere, som får mest opmærksomhed, og det er ikke altid på grund af resultaterne med den grønne bold,

Han er tidligere blevet tildelt karantæne af ATP for med vilje at tabe en kamp og helt tydeligt ikke gå efter bolde, og han er også blevet kritiseret for at forlade en kamp, han var tæt på at tabe.

Nu er han så i søgelyset på grund af en debat, han har med sine fans på Twitter. Her var der fri spørgerunde, og særligt et spørgsmål og ikke mindst svar står tydeligt frem.

Brugeren Lachlan Holman spørger den temperamentsfulde australier, hvad der er sværest ved at spille mod verdensstjernen Roger Federer, og her svarer Nick Kyrgios:

»Når Mirka (Roger Federers kone, red.) råber og fløjter før min serv og mellem mine server,« skriver Nick Kyrgios, der tilføjer hashtagget 'bareforsjov', men det synes ikke at virke på fansene, der ikke er i tvivl om, at han mener det.

Selvsamme fans har nemlig skrevet de her kommentarer til hans svar.

»Men du laver faktisk ikke sjov. Hun var sammen med de fans medvirkende til, at du tabte. Hun har også gjort det mod Stan (Wawrinka, red.) og mange andre,« skriver brugeren Daniel og skriver i et hashtag, at Mirka ingen klasse har.

En anden bruger, som kalder sig doublefault28, har fundet det klip, som viser Mirka fløjte under kampen mellem Kyrgios og Federer.

Og sådan fortsætter med fansene, der altså er sikre på, at Nick Kyrgios mente, hvad han skrev, og en af dem, Natalia, advarer humoristisk australieren mod at lægge sig ud med Mirka.

»Mirka kommer efter dig. Og du ved, at hun er MEGET farligere end Roger,« skriver hun efterfulgt af en masse smileys.

Nick Kyrgios har ikke svaret på nogen af fansenes kommentarer.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.