BT kunne allerede onsdag morges på bt.dk afsløre Brøndbys plan om at hente tre profiler på kort tid.

Thomas Kahlenberg og Christian Nørgaard blev som lovet præsenteret som nye spillere i klubben på den københavnske vestegn, og den sidste spiller i tretrinsraketten er den 24-årige argentinske kantspiller Alexander Zsymanowski. Også han skal finansieres af Jan Bech Andersens, der onsdag formiddag gav tilsagn om, at han vil bidrage med 65 mio. kr. i forbindelse med en aktieudvidelse i Brøndby.

Ifølge BTs oplysninger har Brøndby afsendt et bud på Szymanowski, som er blevet afvist af den spanske klub Recreativo de Huelva.

Klubbens direktør, Jesus Martin, bekræfter et bud, og at Recreativo har afvist det. Han understreger dog over for BT, at et salg af Szymanowski stadig kan komme på tale.

- Hvis der kommer et bud på ham, som vi er tilfredse med, vil vi sælge. Alle vores spillere har en pris, og alt kan ske i den sidste del af transfervinduet, siger Jesus Martin.

Han understreger, at han ikke ønsker at be- eller afkræfte, om buddet er fra Brøndby. Men handlen kan stadig gå i orden, da Recreativo er i økonomiske problemer og hentede Alexander Zsymanowski på en fri transfer i RSD Alcala sidste sommer. Et bud på to mio. euro (ca. 15 mio. kr.) skulle få tingene til at glide, da det så vil være en god handel for Recreativo.

Hans frikøbsklausul er dog officielt på 3,5 mio. euro (ca. 26,2 mio. kr.), men det er stensikkert, at Brøndby ikke vil betale det beløb.

Brøndby jagter en teknisk dygtig og målfarlig kantspiller på niveau med Zsymanowski. Klubben har også været i dialog med nordmanden Morten Gamst Pedersens agent, Rune Hauge, og spurgt til Sylvester Igboun i FC Midtjylland.

Men det er fortsat realistisk, at Brøndby lander en fire-årig aftale med Alexander Zsymanowski i løbet af næste uge. Det er i hvert fald Brøndbys topprioritet lige nu.

Desuden arbejdes der også på en defensiv forstærkning, men det er uklart, hvem og hvor Brøndby søger.