Ikast-Bording - Randers HK 29-26 (13-13)
Det var en tilfreds landstræner Jan Pytlick, der torsdag aften tog plads i Ikast-Hallen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Jeg synes, jeg er sluppet nådigt,« sagde landstræneren og hentydede til, at kun Line Daugaard i går meddelte, at hun ikke er til disposition til EM.

Holdkammeraterne Karin Mortensen, Josephine Touray og Karen Brødsgaard har alle givet tilsagn om at fortsætte.

Kun Mette Vestergaard, FCK, er stoppet på landsholdet for altid.

»Jeg håber stadig på et tidspunkt igen at kunne disponere over Kristine Andersen og Line Daugaard,« sagde landstræneren.

»Jeg har faktisk længe vidst, at jeg ikke ville til EM. Lysten skal være der, hvis man skal være med, og jeg trænger til en pause,« fortalte Line Daugaard.

»Det var fantastisk fedt at være med til OL, men nu kan jeg mærke, at lysten er væk, selv om jeg kun er 26 år og har spillet med på landsholdet de seneste fem år.

Jeg fortsætter naturligvis karrieren i Ikast-Bording og vil da ikke udelukke, at jeg på et tidspunkt vender tilbage til landsholdet. Men i så fald bliver det først, når jeg selv føler, at jeg er helt klar.

Jeg har vel stadig mine bedste år som håndboldspiller foran mig,« sagde venstrefløjen, der var på Allstar-hold både ved OL i Athen og ved EM i Danmark for to år siden.

Lignede en taber
Ikast-Bording har været hårdt ramt af skader efter OL. Kristine Andersen fik en knæskade i OL-finalen, Line Daugaard har en lyskeskade, og Josephine Touray en forstrækning i låret.

»Naturligvis er det frustrerende at mangle tre klassespillere,« siger sportschef Frank Henriksen.

Sportschefen kunne imidlertid glæde sig over, at hans hold kom igen efter i 50 minutter at have lignet en taber i aftenens pokalkamp.

Ikke mindst Sara Hansen og den helt unge Karen Schmøkel tog sagen i egen hånd og sendte hjemmeholdet på sejrskurs, efter at Ikast-Bording endda havde fået diskvalificeret Tanja Milanovic.

Randers smed selv sejren væk. I stedet for at tage det roligt ved firemåls-føringen, blev der smidt alt for mange afleveringer væk og skudt for dårligt. ora@bt.dk