'De unge mødre'-deltagerens datter havde for nylig en skræmmende oplevelse.

Nadia Shilas otte måneder gamle datter, Hope, var natten til tirsdag ude for en oplevelse, der i den grad skræmte ‘De unge mødre’-deltageren og hendes mand, Jeremy, og fik dem begge til at føle sig som dårlige forældre.

'Jeg har spekuleret om, om jeg skulle lægge dette ud, men ingen er perfekte, og det kan ske for alle,' skriver Nadia Shila på Instagram, inden hun fortæller om episoden, hvor datteren faldt på gulvet om natten, mens hele familien lå og sov.

'Omkring klokken 3 i nat blev vi vækket med et bump og skrig. Febrilsk i mørket ledte jeg straks efter Hope, og jeg kunne ikke finde hende. Hun var heller ikke på min side, og vi fandt hende nede på gulvet i fodenden,' fortsætter hun i opslaget.

Verdens mest lusede forældre

Nadia Shila fik hurtigt datteren op til sig, og efter hun havde trøstet hende og fået hende til at falde til ro, gik hun på Google for at finde symptomer for hjernerystelser og lignende. Hun kom dog frem til, at der ikke var noget i vejen med datteren.

'Hun har det heldigvis fint, men mor og far er stadig voldsomt skadet af oplevelsen,' skriver den unge mor og fortæller, at hverken hun eller Jeremy var stolte over deres evner som forældre i det øjeblik.

'Jeg kan roligt sige, at vi følte os som verdens mest lusede forældre, for at dette kunne ske,' står der i opslaget.

Hope havde en hård start på livet, da hun kom til verden i januar. Den lille pige fik en hjerneblødning under fødslen, og i perioden efter havde hun problemer med at høre på det ene øre og var meget sensitiv over for både lyd og lys. Hope kom sig dog heldigvis, og hun har ingen mén den dag i dag.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk
SE VIDEOEN: WOW: Så ulækkert bor Nadia Shilas mor i LA
LÆS OGSÅ: HER ER DATOERNE: Nadia Shila skal igen for retten
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester