Søndag fylder prins Harry 35 år, og derfor bliver han hyldet af sin hustru, hertuginden af Sussex, Meghan.

Hertuginden har lagt en samling billeder op. Flest af fødselsdagsbarnet, men hun offentliggør også et helt nyt billede af sønnen Archie fra hans barnedåb.

I opslaget lægger hertuginden ikke skjul på, at hun mener, prins Harry er en god far.

'Din service til de sager, som du føler så dybt for, inspirerer mig hver dag. Du er den bedste mand, og den mest fantastiske far for vores søn. Vi elsker dig. Tillykke med fødselsdagen.'

Billeder og tekst blev delt søndag formiddag.

De ni billeder, som er sat sammen, viser prinsen fra han var en lille dreng på mors arm, videre til et billede fra ungdomsårene for til sidst at slutte af med et billede fra det royale pars bryllup og deres søn Archies barnedåb.

Og folk hylder det rørende opslag, som prinsens hustru står som afsender på.

På bare fire timer havde opslaget fået mere end 450.000 likes på Instagram.

Desuden kan man se i kommentarerne, at flere folk er meget rørt over opslaget.

'Det her er et af de bedste Instagram-opslag, jeg nogensinde har set. Elsker derudover også det nye sort og hvide foto. Tillykke med fødselsdagen, deres kongelige højhed,' kommenterer en af brugerne på det sociale medie blandt andet.

Parret har dog tidligere fået kritik for ikke at dele rundhåndet nok ud af deres privatliv, især når det kommer til deres søn Archie. Flere kommenterede, at parret måske havde valgt en forkert linje, da de valgte at holde sønnens barnedåb privat.

I denne omgang vælger folk dog at nyde det nye billede af den lille familie, som er blevet delt i forbindelse med hertugen af Sussex, prisn Harrys fødselsdag.