Vædderen:

Afvis ikke en invitation til et selskab, hvor der kommer flere, som du ikke kender. En af dem kan vise sig at være god for dig.


Tyren:

Ser du på dig selv gennem andres briller, vil du glæde dig over synet. Vær ikke en anden, men bare dig selv og det, du står for.


Tvillingerne:

Når du skruer op for charmen har andre svært ved at modstå dig. Har du et særligt ønske, så er det nu, du skal fremlægge det.


Krebsen:

Når du tjekker dine investeringer, vil du blive behageligt overrasket over at opdage, hvor gode de er. Du har gjort det godt.


Løven:

Hvis du kan finde lidt fritid, så deltag i noget, der er konkurrencepræget. Det vil stimulere dig og være yderst underholdende.


Jomfruen:

Vær forberedt på at tilpasse dig de forskellige udviklinger. Du vil finde ud af, at nøglen til succes er fleksibel og ikke stejl.


Vægten:

Skønt du bliver godt modtaget overalt, så stråler du mest, når du er sammen med medlemmer af det modsatte køn. Mor dig, nyd det.


Skorpionen:

Er der noget vigtigt, du gerne vil opnå, så udsæt det ikke til en anden dag. Der er ikke noget bedre tidspunkt til at indfri det.


Skytten:

Det gode, positive eksempel du sætter vil gøre dem du møder i godt humør og det vil gøre det meget lettere at nå et fælles mål.


Stenbukken:

Du forventer måske ikke, det bliver en speciel dag i dag, men der er chance for at du vil vinde noget eller modtage en belønning.


Vandmanden:

Brug al din tid og energi på en ny sag, så vil du opnå meget mere, end du har gjort indtil nu. Det vil være en ny begyndelse.


Fiskene:

Hvis du ikke trækker dig ved det første modspil, vil begivenhederne udvikle sig til din fordel. Tro på dig selv og det du laver.