Vædderen:

Afvis ikke en invitation til et selskab, hvor der kommer flere, som du ikke kender. En af dem kan vise sig at være god for dig.


Tyren:

Ser du på dig selv gennem andres briller, vil du glæde dig over synet. Vær ikke en anden, men bare dig selv og det, du står for.


Tvillingerne:

Når du skruer op for charmen har andre svært ved at modstå dig. Har du et særligt ønske, så er det nu, du skal fremlægge det.


Krebsen:

Når du tjekker dine investeringer, vil du blive behageligt overrasket over at opdage, hvor gode de er. Du har gjort det godt.


Løven:

Hvis du kan finde lidt fritid, så deltag i noget, der er konkurrencepræget. Det vil stimulere dig og være yderst underholdende.


Jomfruen:

Vær forberedt på at tilpasse dig de forskellige udviklinger. Du vil finde ud af, at nøglen til succes er fleksibel og ikke stejl.


Vægten:

Skønt du bliver godt modtaget overalt, så stråler du mest, når du er sammen med medlemmer af det modsatte køn. Mor dig, nyd det.


Skorpionen:

Er der noget vigtigt, du gerne vil opnå, så udsæt det ikke til en anden dag. Der er ikke noget bedre tidspunkt til at indfri det.


Skytten:

Det gode, positive eksempel du sætter vil gøre dem du møder i godt humør og det vil gøre det meget lettere at nå et fælles mål.


Stenbukken:

Du forventer måske ikke, det bliver en speciel dag i dag, men der er chance for at du vil vinde noget eller modtage en belønning.


Vandmanden:

Brug al din tid og energi på en ny sag, så vil du opnå meget mere, end du har gjort indtil nu. Det vil være en ny begyndelse.


Fiskene:

Hvis du ikke trækker dig ved det første modspil, vil begivenhederne udvikle sig til din fordel. Tro på dig selv og det du laver.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.