Foto: Carl Recine

Liverpool-ikonet Jamie Carragher, der i dag har en fin karriere som tv-ekspert og klummeskribent, råder nu Crystal Palace-manager Alan Pardew til at overveje at hente danske Nicklas Bendtner, der er langt fra startopstillingen i sin tyske klub, Wolfsburg.

I lørdagens udgave af Daily Mail skriver Carragher, at Bendtner eller Tottenhams kasserede angriber Emmanuel Adebayor kan være løsningen på Crystal Palaces scoringskvaler. Holdet har ikke fået nettet til at blafre i de seneste fem Premier League-kampe.

Aabklkjl

»Jeg vil gå så langt til at sige, at 90 procent af alle managere ikke vil vil have nogle af spillerne, der har været udsat for en del negativ omtale i medierne, i deres trup. Men jeg kan virkelig ikke se, at det skulle være et problem for Pardew at hente en af dem,« skriver Carragher og fortsætter:

»Hvad har han at tabe? Crystal Palace scorer i forvejen ikke mål, og selv om Bendtner eller Adebayor ikke ændrer på det, vil det ikke efterlade klubben i en værre situation. Begge spillere har uden tvivl kvalitet og brugbare kompetencer. «

SOCCER-GERMANY/sf

»Vil jeg beskrive mig selv som fan af de to spillere? Nej! Og jeg vil bestemt ikke foreslå, at man laver langsigtede planer med dem. Men som et hurtigt fix er det bestemt værd at gøre forsøget.«

ITALY SOCCER ITALIAN CcbUP

Nicklas Bendtner, der tidligere har tørnet ud for engelske klub som Arsenal, Birmingham og Sunderland, er blevet upopulær i Wolfsburg, efter at han er mødt op i træningslejr uden at være i den fornødne form.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.