Den kommende Manchester United manager, David Moyes, har en dansker på listen blandt de bedste spillere, han har trænet gennem tiderne.

I de knap elleve år David Moyes var i spidsen for Everton har han selvsagt trænet en lang række store spillere. Heriblandt Marouane Fellaini, Mikel Arteta, Leighton Baines, Joleon Lescott, David Ginola og Paul Gascoigne.

Men da David Moyes af et engelsk medium blev spurgt til, hvilken spiller han syntes havde været den bedste i Everton-tiden, faldt svaret noget overraskende på en dansker.

- Thomas Gravesen var en fremragende spiller, og han endte også i Real Madrid, siger David Moyes til Daily Mail om Gravesen, der nåede 141 kampe for klubben inden skiftet til den spanske storklub i 2005.

I samme ombæring roser han også sin kommende spiller i Manchester United Wayne Rooney, som han tidligere havde i sin Everton-fold under spillerens gennembrud som bare 16-årig.

Efterfølgende har der været flere kontroverser mellem de to parter, men de syntes nu at være begravet. I hvert fald beundrer den skotske manager Wayne Rooney,

- Da vi solgte ham fra Everton, var han et utroligt talent og en virkelig god spiller. Vi kunne se på ham til træning og sige; Wow, gjorde han lige det? Du kunne se på staben rundt omkring, at de rystede på hovedet af bare forundring. Han var fodboldgal. Headede til bolden og sparkede den her, der og alle vegne, siger David Moyes.

Wayne Rooney har dog meldt sin afgang fra Manchester United, men om han alligevel skifter, inden David Moyes overtager roret næste sæson, det vides ikke.